≫ 

Identifikovan osumnjičeni ubica Strahinje Stojanovića: U toku raspisivanje međunarodne poternice

Osumnjičeni nije samo državljanin Republike Srbije

  • 25

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović pohvalio je danas pripadnike policije koji su rasvetlili ubistvo koje se dogodilo 13. septembra ove godine u Novom Beogradu. 

Ozbiljnim i dobrim radom, pripadnici policije su u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu uspeli da identifikuju izvršioca ovog krivičnog dela i prikupe dovoljno dokaza za podnošenje krivične prijave -  rekao je Stefanović.

Osumnjičeni, kako je objasnio Stefanović, nije samo državljanin Republike Srbije, zbog čega je, u saradnji sa drugim državnim organima, u toku raspisivanje međunarodne poternice. Kako Pink saznaje, za ubistvo Stojanovića je osumnjičen M.L. (50).

Podsećamo, Strahinja Stojanović je nastradao 13. septembra oko 12 časova u Ulici Omladinskih brigada u Beogradu. Sa njim u vozilu se nalazila i latinoamerikanka Sonja Suarez. Njih dvoje su prevezeni u Urgentni centar, gde je Strahinja kasnije podlegao povredama i preminuo.

Ministar se zahvalio pripadnicima kriminalističke policije Policijske uprave za grad Beograd i Višem javnom tužilaštvu koji su, kako je rekao, uz dobru saradnju i naporan rad uspeli da rasvetle ubistvo koje je uznemirilo građane Srbije, jer se dogodilo na jedan stravičan način eksplozijom automobila.

Stefanović je, takođe, podsetio da je policija efikasnim radom u prethodnim nedeljama brzo rasvetlila dva ubistva koja su se dogodila u tom periodu, kao i jedno ubistvo iz 2009. godine.

- Profesionalci u policiji pokazali su da umeju uspešno da reše i najsloženije slučajeve i najteža krivična dela -  zaključio je Stefanović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vladan

    21. septembar 2020 | 15:41

    Jel mi se čini ili policija mnogo bržo rešava slučajeve kada strada neko blizak kavačkom klanu?

  • zac

    21. septembar 2020 | 15:34

    A Jelenino ubistvo .

  • MP

    21. septembar 2020 | 16:10

    A ko je ubio Jelenu Marjanović?? Kako se to ne otkriva, počela je 5-ta godina. Pitaće vas njena ćerka, dete raste.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA