≫ 

Saša koji se onesvestio kada ga je policija zatekla u silovanju komšinice, posle 6 meseci je optužen

Medicinska ekipa je ustanovila da silovatelj ima temperaturu, pa su i on i žrtva bili u samoizolaciji

  • 7
Silovanje, tuga, starica, ruke, žena, žrtva Foto: Shutterstock

Više javno tužilaštvo u Nišu podiglo je optužnicu protiv Saše V. (49) iz Niške Banje zbog sumnje da je 22. marta ove godine silovao šezdesetpetogodišnju ženu, takođe iz ovog mesta.

Viši sud potvrdio je optužnicu Višeg javnog tužilaštva za krivično delo silovanje iz člana 178. stav 1 – saopštila je Irena Gušić, portparol Višeg suda.

Kako je utvrđeno tokom istrage, napadač je došao do kuće svoje komšinice iako je imao meru zabrane prilaska jer ga je nedelju dana ranije prijavila zbog proganjanja.

On joj je zazvonio na vrata, a s obzirom na to da je i ranije imala neprijatnosti sa njim, žena je odbila da ga pusti da uđe. Međutim, napadač je odgurnuo i upao u kuću a zatim je skočio na nju i napastvovao je.

Dok se borila sa njim, žrtva je uspela da pošalje poruku svojoj drugarici a ona je odmah pozvala policiju - objašnjavaju naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Policijska patrola bila je u blizini, s obzirom na njihovo pojačano prisustvo zbog vanrednog stanja, samo za nekoliko minuta bili su u kući napadnute žene.

- Kada je silovatelj video policiju, onesvestio se od straha. Policija je zbog toga pozvala Hitnu pomoć, a medicinska ekipa je ustanovila da ima temperaturu. Posumnjalo se da je oboleo od korone pa su i on i njegova žrtva bili u izolaciji. Ukoliko bude osuđen, Saši V. preti kazna zatvora od pet do dvanaest godina.

Video: Brutalno silovao ženu, oprao ruke i pobegao: Žrtvu ostavio da leži u lokvi krvi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marija P.

    21. septembar 2020 | 17:26

    Gde su sada oni koji UVEK krive zrtvu za silovanje?? U cemu je krivica 65-to godisnje zene?? Prijavljivala ga je, bila je u svojoj kuci, nije lazna prijava, naisla je policija.... I ko su ljudi koji pravdaju silovatelje?? To su isto silovatelji, sadisti...bolesnici.

  • MightyS

    21. septembar 2020 | 21:29

    Dok se borila sa njim piše i poruke. Interesantno i čini mi se nemoguće.

  • majka

    22. septembar 2020 | 07:15

    Nema šanse da je napisala poruku, jedino ako je ob zaspo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA