≫ 

Otkriveno ko je čovek na biciklu koji je postavio eksploziv na auto Stojanovića, pa ga aktivirao

Strahinja Stojanović je nastradao 13. septembra oko 12 časova u Ulici Omladinskih brigada u Beogradu

  • 29

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, identifikovali su M. L. (50), osumnjičenog za ubistvo Strahinje Stojanovića (30) u Novom Beogradu.

Kako se vidi u videu na početku teksta, policija je razvalila vrata stana u kom živi osumnjičeni.

Podsećamo, Strahinja Stojanović je nastradao 13. septembra oko 12 časova u Ulici omladinskih brigada u Beogradu. Sa njim u vozilu se nalazila i Latinoamerikanka Sonja Suarez. Njih dvoje su prevezeni u Urgentni centar, gde je Strahinja kasnije podlegao povredama i preminuo.

Kako se sumnja, M. L. je 13. septembra ove godine u jutarnjim časovima, iz stana na Vračaru otišao električnim biciklom do jedne podzemne garaže u Novom Beogradu, gde je na automobil Stojanovića postavio improvizovanu eksplozivnu napravu.

On je, kako se sumnja, eksplozivnu napravu, koju je postavio na donji deo karoserije ispod vozačevog sedišta, daljinski aktivirao istog dana oko 12 časova, a od zadobijenih povreda Stojanović je ubrzo preminuo.

Policija je, po nalogu Višeg javnog tužilaštva, protiv M. L. podnela krivičnu prijavu zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo.

U saradnji sa drugim državnim organima u toku je raspisivanje međunarodne poternice, pošto osumnjičeni nije državljanin Republike Srbije.

Video: Rastveljeno ubistvo Strahinje Stojanovića, raspisuje se međunarodna poternica

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dux

    21. septembar 2020 | 17:38

    Kada cete uhapsiti Cedu Jovanovica za ono prebijanje reketom?

  • mima

    21. septembar 2020 | 16:53

    Za nedelju dana nadjose ubicu coveka koji je bio ubica.A ubicu Jelene Marjanovic ne nadjose vec peta godina.

  • Luka

    21. septembar 2020 | 16:46

    Po običaju, nije državljanin republike Srbije.Svakakav ološ može da se šeta Srbijom bez provere ko je, šta je, odakle je, i zašto ulazi u Srbiju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA