≫ 

Tragedija za tragedijom porodice Grujin iz sela kod Vršca: Za 6 meseci ostali bez dva unuka i bake

Pre nepunih šest meseci, porodica Grujin ostala je bez još jednog unuka, preminuo je 16-godišnji dečak

  • 2
Beli sanduk, kovčeg Foto: Shutterstock

Tragedija koja se dogodila jutros u selu Zagajnica kod Vršca, nažalost, nije prva koja je zadesila porodicu Grujin. Pre nego što je pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima preminuo jednoipomesečni dečak, umro je i njegov brat od strica, a nekoliko dana kasnije i baka, piše Blic. Sve to se dogodilo za nepunih šest meseci.

Beba, rođena pre 40 dana, preminula je u noći između subote i nedelje. Prema rečima majke S. S. (17) dečak je zaplakao oko dva sata posle ponoći, ali ujutru kada se probudila više nije disao. Lekari nisu mogli da pomognu dečaku. Smrt je konstatovana na licu mesta.

U porodici kažu da još uvek ne znaju šta se tačno dogodilo, ali pretpostavljaju da se beba, koja je spavala između roditelja, ugušila od ćebeta ili od majčinog mleka, kaže deda bebe Sava Grujin. Tačan uzrok smrti utvrdiće se istraga.

Dečak je danas sahranjen, u 15 časova na groblju u selu Zagajica na samo nekoliko stotina metara od kuće u kojoj je živeo sa svojom porodicom, u belom kovčegu.

Udarili ga ciglom u nogu

Pre nepunih šest meseci, porodica Grujin ostala je bez još jednog unuka. Preminuo je 16-godišnji dečak, sin Savinog starijeg sina. Dve godine pre smrti, Savin unuk povređen je tokom igre, kada ga je neko pogodio ciglom u nogu. Dečak je imao ranu, koja je sanirana, ali posle oređenog vremena noga je počela da otiče. Vodili su ga kod različitih lekara, ali svi su im govorili da će sve biti u redu i da će dečak ozdraviti.

Poslednji put kada su otišli kod lekara, dobili su uput za Beograd za hitnu operaciju, ali nažalost dečak je tada i preminuo.

Posle unuka preminula i baba

Niz tragedija porodice Grujin tu se ne završava. Svega nekoliko dana nakon što su izgubili unuka, Savina žena je preminula.

- Ona je bila moja najveća ljubav na svetu, duša me boli od kad je ona umrla, 45 godina smo bili u braku. Nikada se nismo svađali, voleo sam je mnogo i ona je bila najbolja majka na svetu. Podarila mi je sedmoro dece i ne mogu ni da na nabrojim koliko unučića i praunučića imam - završio je Sava.

Video: Milena i Milan su heroji iz sela Teočin: Ostali su bez oca, žive s bakom i obrađuju 5 hektara zemlje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    21. septembar 2020 | 22:36

    Teska sudbina jedne porodice i splet okolnosti koji ih je zadesio, mozda bi trebalo da posetite manastir sv Vasilije Ostroski,otici,prenociti,biti u molitvi i zapaliti svece ,velika je snaga i u svetom proroku Iliji,

  • Vladimir

    22. septembar 2020 | 00:14

    "Kad nesto jednom krene po zlu, tesko moze da se ustavi", govorio je nas pokojni Patrijarh Pavle.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA