≫ 

Osuđen otac iz Velikog Gradišta jer je pretukao mladića koji mu je vređao ćerku

On se tada verbalno sukobio sa maloletnim D.M, a onda počeo i da ga šamara

  • 16
Tuča, pesnica, napad

Foto-ilustracija: Shutterstock

A.Đ. (39) iz Velikog Gradišta pravosnažno je osuđen pred Osnovnim sudom na osam meseci kućnog zatvora, zbog nasilničkog ponašanja prema maloletnom D.M. (16).

Njemu je izrečena i mera zabrane prilaska maloletniku na manje od sto metara u narednih godinu dana. Ova presuda doneta je na osnovu sporazuma o priznanju krivice, koju je osumnjičeni sklopio sa osnovnim javnim tužiocem, pišu Novosti.

Krivično delo za koje je osuđen, osumnjičeni je počinio 18. septembra ove godine, u gradskom parku u Velikom Gradištu. On se tada verbalno sukobio sa maloletnim D.M, a onda počeo i da ga šamara. Pošto ima oko 120 kilograma, a maloletnik je dosta sitniji od njega, šamarima ga je tri puta oborio na zemlju.

Po završetku postupka zbog nasilničkog ponašanja, Osnovni sud uputio je oštećenog maloletnika na parnicu radi ostvarivanja materijalne nadoknade za pretrpljene fizičke i duševne bolove.

Dok je ležao, on ga je i nekoliko puta šutnuo nogom. To su videli prolaznici i pozvali policiju, koja je napadača ubrzo uhapsila i odredila zadržavanje od 48 sati. Prilikom saslušanja kod tužioca, osumnjičeni je ispričao da je maloletnik veoma problematičnog ponašanja, da već dugo progoni, vređa i maltretira njegovu desetogodišnju ćerku.

On je to prijavljivao u nekoliko nadležnih službi, ali one nisu ništa preduzele. Pošto je devojčica bila u neprekidnom strahu, on je sa maloletnikom dogovorio susret u parku, kako bi ga ubedio da prekine sa maltretiranjem. Međutim, ovaj je tada krenuo da vređa i psuje i njega i njegovu ćerku, pa je osumnjičeni izgubio kontrolu i fizički ga napao.

Video: Vršnjačko nasilje u Bajinoj Bašti: Dečaka (17) pretukli na rođendanu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maks

    22. septembar 2020 | 13:30

    Osudjen covek na pravdi Boga. Jos treba dq mu placa odstetu zato sto mu je maltretirao dete. Sou

  • Veteran

    22. septembar 2020 | 13:52

    Kad izadje još da ga šamara, kada to nisu roditelji na vreme uradili,lepo ga je opomenuo, jer će taj mali sutra napraviti neko zlo i posle će biti kasno, neznam čemu onda službe služe kada se čovek lepo obraćao, tu su samo da sude i da be rade ništa, ceo zivot poreznicima na grbacu i tako stekne penziju za ništa..

  • ZAZ

    22. septembar 2020 | 13:30

    Pravda za oca.A ove sluzbe sto nista nisu preduzele a jooooj sta bi njima tek uradio,a klinja je dobro prosao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA