≫ 

Jedan automobil, jedna žrtva, a troje uhapšenih: Vlasotinčani pokušali da prikriju tragove nesreće

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati

  • 3
Auto, volan Foto: Shutterstock

S. S. (33) iz Crne Trave uhapšen je zbog sumnje da je 19. septembra kod Stupnice, upravljajući automobilom "grand čiroki" izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj je povređen 39-godišnji muškarac, koji je nakon toga preminuo u Kliničkom centru Niš.

Uhapšeni su i A. G. (36) i M. S. (34) iz okoline Vlasotinca koji se sumnjiče da su, nakon saobraćajne nezgode, automobil odvezli sa lica mesta i sakrili, saopštila je Policijska uprava u Leskovcu.

S. S. se tereti za krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, a i A. G. i M. S. za krivično delo sprečavanje i ometanje dokazivanja.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivične prijave, biti privedeni zameniku osnovnog javnog tužioca u Leskovcu, navodi policija.

Video: Teška nesreća na Mostu na Adi:Motociklista izgubio kontrolu,udario u bankinu i na licu mesta poginuo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlasotincanin

    22. septembar 2020 | 21:21

    Majka je zvala svog sina a S.S. se javljao na njegov telefon i lagao da je S.J. u prodavnici,dok je S.J. lezao u lokvi krvi. To je olaksavajuca okolnost za sudiju.

  • Vlasotincanin

    22. septembar 2020 | 21:06

    Ova tri ne(ljudska) bica zive u Vlasotince,nije okolina,nije Crna Trava,nazalost svi zive u Vlasotince.

  • Vlasotincanin

    22. septembar 2020 | 20:56

    Nek istrunu u zatvoru,nisu hteli da pozovu hitnu pomoc samo da bi se spasili eventualne kazne,vozili ga civilnim kolima,vukli po zemlji. Samo da nisu bili sebicni spasli bi ga. Sajo brate Bog ce da ih kazni ako zakon nece!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA