≫ 

Epilog drame u Jagodini: Krivična prijava za vlasnicu (87), pas koji je izujedao sedmoro u azilu

Njen pas je sinoć izašao iz dvorišta i ujeo sedam osoba kojima je ukazana lekarska pomoć

  • 20
Baba i pas Foto: Shutterstock

Epilog noćašnje drame u Jagodini, kada je jedan pas izujedao sedmoro ljudi, jeste podizanje krivične prijave protiv starije žene koja je njegova vlasnica.

Sudbina psa za sada je boravak u azilu.

- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Jagodini, po nalogu nadležnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv osamdesetsedmogodišnje žene iz Jagodine, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo izazivanje opšte opasnosti. Sumnja se da je njen pas sinoć izašao iz dvorišta i ujeo sedam osoba kojima ukazana lekarska pomoć. Pas je odveden u azil - saopštili su iz MUP.

Incident se desio noćas kada je pas mešanac izašao iz dvorišta porodične kuće i izujedao slučajne prolaznike.

Kako "Novosti" nezvanično saznaju, baka je sinoć oko 20 sati izašla iz dvorišta da izbaci đubre i nije lepo zatvorila kapiju.

Njen pas, mešanac, izašao je na ulicu i ujeo sedmoro prolaznika.

Video: Čopor lutalica do smrti izgrizao ženu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • .

    23. septembar 2020 | 11:50

    A kada se "slučajni prolaznici" nadu u dvorištu, kući starih, samih ljudi? Pitanje je da li je neko hteo da uđe, pa je pas izašao. Treba malo više informacija, činjenica...

  • Licemerka

    23. septembar 2020 | 12:09

    Ne volim pse...Strah me je kada ih vidim....🤷‍♀️

  • Advokat Milorad

    23. septembar 2020 | 12:56

    Ovde je sve cisto da se krivicno goni vlasnik!! Na Vracaru u Vidovdanskoj ulici nedavno je coveka izujedao i pocepao trenerku pas bez povoca i korpe na njusku uz prisustvo vlasnika!!! Da ironija bude veca, bracni par vlasnika je pogrdnim recima napao, zasto on ide tom ulicom?! Uz cinjenicu da je tik i zgrada 4B Grcica Milenka sa 17 spratova i 36 pasa cak i po tri u stanu?! Ceo taj kuceci vod, usmde zgradu i tri lifta gde preti opasnost od opasne zaraze?! Ako se doda da u krugu postoje jos tri takve zgrade od 1978.g.da u njima oko 87 pasa, ocigledno, da vlada kuceca farma raznih rasa?! I na sve to okolo ovih zgrada je jos 34 zgrade,?! Nepostojece zelene povrsina za dacu i penzionere?! I to malo parkica je sve zagadjeno, trava je izgorela i zuta od psecih izmeta i urina?! Niko nista ne vodi racuna!? Lokalna samouprava kao i da ne postoji?! A, komunalci ne dolaze i obilaze ovaj teren u centru Vracara, tik uz Beogradsko dramsko pozoriste, gde u dva parka vlasnici sa psima non stop su na travi zute boje?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA