≫ 

Psi "čuvali" kamagru švercovanu u vozilu: Lekove za potenciju vozili ka Švedskoj

Kamagra je pronađena na prelazima Bezdan i Horgoš

  • 1
Kamagra šverc

Foto: Uprava carina

Carinici su u dva slučaja 18. i 19. septembra 2020. godine na prelazima Bezdan i Horgoš zaplenili preko 800 doza gela za potenciju "kamagra", saopštava Uprava Carina.

Posebno je interesantan slučaj koji se desio 18. septembra na prelazu Bezdan, kada je za izlaznu kontrolu pristigao "volvo" švedskih registarskih oznaka.

Dvojica naših državljana, na privremenom radu u Malmeu, rekli su carinicima da nemaju ništa sem ličnog prtljaga i dva psa smeštena u prtljažnik automobila.

Carinik je zahtevao da psi budu izvedeni iz prtljažnika kako bi bio izvršen njegov detaljan pregled.

Ispostavilo se da je to bilo potpuno opravdano jer je ispod poklopca na kome su do tada ležali psi, u prostoru za rezervni točak, pronađeno 210 kesica gela za potenciju "kamagra".

Kamagru su narednog dana pronašli i carinici na Horgošu koji su na izlaznoj strani za detaljan pregled izdvojili automobil "seat leon", kojim su takođe ka Švedskoj putovala dvojica naših državljana.

I oni su tvrdili da nemaju ništa za prijavljivanje, da bi u prtljagu jednog od njih, u koferu sa garderobom, bile pronađene dve velike kartonske kutije sa ukupno 630 kesica gela za potenciju.

Video: Mladić iz Grocke u pakovanju viskija švercovao kamagru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zloćko

    23. septembar 2020 | 13:43

    Baš opasni kriminalci. Ovi što uvoze ceo brod sa kokainom nisu im ni do kolena.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA