≫ 

Još jedan jezivi snimak: Maloletnici tuku i šutiraju mladića u Pirotu, klonulog ga bacaju na asfalt

* Uhapšena trojica maloletnika * Pretučeni mladić zadobio teške telesne povrede

Video: Krvničko prebijanje mladića na sred ulice u Pirotu

Brutalnu tuču u Pirotu zabeležile su nadzorne kamere, a tom prilikom teško je povređen 23-godišnji mladić, saznaje Telegraf.rs.

Na snimku koji kruži gradom i koji je dospeo do naše redakcije, vidi se grupa mlađih muškaraca u fizičkom obračunu sa pojedincem. Kako saznajemo iz Policijske uprave Pirot, trojica od njih su uhapšena.

Događaj se desio u večernjim satima 15. septembra ove godine, potvrdili su nam.

- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pirotu, 15. septembra ove godine odmah po prijavi da su trojica nepoznatih mladića tukli jednu osobu u Ulici Kraljevića Marka, izašli su na lice mesta i zatekli lekare Hitne pomoći sa dvadesettrogodišnjim muškarcem koji je imao vidne povrede. Policija je iste večeri identifikovala i pronašla trojicu maloletnika, dvojicu starosti 17 i jednog starosti 16 godina sa područja Pirota koji se sumnjiče da su, nakon kraće verbalne rasprave, fizički napali dvadesettrogodišnjaka, udarajući ga rukama i nogama po glavi i telu.

Tom prilikom, dvadesettrogodišnji muškarac zadobio je teške telesne povrede koje su konstatovali lekari Opšte bolnice - odgovorili su na naš upit iz PU Pirot.

Dalje su naveli da je polcija o događaju obavestila Više javno tužilaštvo u Pirotu, po čijem nalogu su trojica maloletnika uhapšena i uz izveštaj o policijskom hapšenju privedena tužiocu zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teška telesna povreda u saizvršilaštvu.

- Sudija Višeg suda u Pirotu maloletnicima je odredio pritvor do 30 dana - dodali su.

Kako nezvanično saznajemo, pretučeni mladić nije bio u komi kako se prethodnih dana spekulisalo u ovom gradu gde se surovo nasilje i dogodilo.

Ovo prebijanje desilo se nekoliko dana nakon što je u javnost dospeo snimak brutalnog prebijanja 28-godišnjaka u Novom Sadu kome su onesvešćenom polomili obe podlaktice.

Bacili ga onesvešćenog

 

Jezivi snimak tuče u kojoj su glavni vinovnici bili maloletnici od početka nije slutio na zlo, bar okom nadzorne kamere sa okolnih kuća.

Najpre se pretučeni mladić i grupica mladića pozdravljaju, da bi teško povređeni 23-godišnjak najpre jednim udarcem bio oboren u zemlju, a potom šutiran nogama. U jednom momentu, njegovo malaksalo telo odignuto je od asfalta, pa iznova bačeno o tlo.

Do kraja snimka ležao je nepomično, okružen sa nekoliko osoba.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Reši sam!

    23. septembar 2020 | 19:19

    Ako se sećate prebijanje momka u Vranju.Kako je sa svojim ćaletom rešio problem iste večeri.Ko će da čeka pravosudje(krivosudje).

  • Kiki

    23. septembar 2020 | 20:00

    Mog sina su pretukli bez razloga pre 8 godina. Još traje sudski proces. Policija radi svoj posao ali sud ne.

  • Fenix

    23. septembar 2020 | 17:58

    Mnogo bre jednostavno, strožija kazna, pa da vidiš... Ovo nije tuča, ja tebe, to mene i ajd zdravo... Ovo je krvničko prebijanje, pokušaj ubistva, nepomično telo ti mrcvariš i udaraš... Robija i to deeeeeebeeeela. Pa izadji za 40 godina kao čiča u 65, pa da se pitaš gde ti je život prošao! Ovo je debilizam kako se mlad svet ponaša. Jezivo. Samo sankcionisanje i svet će biti lepši.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA