Uskoro optužnica protiv muškarca osumnjičenog za seksualno zlostavljanje dečaka (9) iz Karlovaca

Sumnja se da je A. P. (30) seksualno zlostavljao svog bliskog rođaka, devetogodišnjeg mališana

  • 1
Zlostavljanje deteta, silovanje, dečak

Foto-ilustracija: Shutterstock

Istraga o seksualnom zlostavljanju dečaka (9) iz Sremskih Karlovaca, za koje je osumnjičen A. P. (30) iz istog mesta, u Višem javnom tužilaštvu, privodi se kraju, pišu Novosti.

Kako je rečeno za ovaj medij, tužilaštvu još nisu dostavljeni nalaz i mišljenje tima za sudsku psihijatriju, a kada to bude učinjeno, biće podignuta optužnica.

U dosadašnjoj istrazi su ispitani svi svedoci za koje je tužilaštvo smatralo da imaju saznanja neophodna za krivični postupak.

Osumnjičenom da je silovao dečaka ponovo je produžen pritvor, pa će A. P. ostati iza rešetaka do 22. oktobra da boravkom na slobodi ne bi uticao na svedoke, zbog bojazni od ponavljanja dela, ali i zbog uznemirenja javnosti.

Tridesetogodišnjak, bliski dečakov rođak, sumnjiči se da je u noći između 14. i 15. juna seksualno zlostavljao mališana. On ga je sa sobom odveo na jednu rođendansku proslavu u naselju Doka-Čerat u Sremskim Karlovcima, gde je bilo dosta gostiju, a kući ga je vratio oko četiri sata ujutro.

Na putu do kuće, prema nezvaničnim saznanjima, A. P. je dečaka nosio u naručju, jer se mališan nije osećao dobro, a onda je dok su prelazili preko livade, kako se sumnja, napastvovao devetogodišnjaka, posle čega ga je odveo kući.

Mališan je odmah legao da spava i dugo nije ustajao iz kreveta, što je njegovim roditeljima, posebno majci, bilo sumnjivo. Dečak je, međutim, rekao da ga jako boli stomak, pa su ga odveli kod lekara, koji je utvrdio da ima ozbiljne povrede i da je seksualno zlostavljan, pa je slučaj odmah prijavljen policiji.

Video: Policija uhapsila pedofile koji su podvodili devojčice preko društvenih mreža

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bas da vidimo

    24. septembar 2020 | 10:12

    I koliko minuta ce morati da nosi nanogicu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA