≫ 

Funkcioner osumnjičen za ubistvo žene u Bariču: Ispričao da su bili u vezi, izbo ju je nakon svađe?

- Ništa u njegovom ponašanju poslednjih dana nije ukazivalo da će se ovako nešto dogoditi  - rekli su nam u opštini Koceljeva

  • 19
Radovan Ranisavljević

Foto: koceljeva.gov.rs

U naselju Barič kod Obrenovca, sinoć je ubijena J. L (46), a za njeno ubistvo osumnjičen je Radovan R. (57), opštinski funkcioner iz Koceljeve, potvrđeno je za Telegraf.rs.

Ubijenu je u njenoj kući pronašla policijska patrola. Radovan R. je posle ubistva pokušao samoubistvo skokom sa mosta u Šapcu, ali ga je policija u tome sprečila.

On je tada ispričao da je bio u ljubavnoj vezi sa ubijenom ženom, da je ušao u njenu kuću kroz prozor i posle kraće svađe izbo je nožem.

Reporteri Telegrafa razgovarali su danas sa jednom od komšinica koja nam je rekla da je u strahu posle zločina koji se desio u blizini njene vikendice.

- Nije mi svejedno, sama sam ovde... Tu imam vikendicu i bila sam sinoć ovde, ali ništa nisam čula. Kada sam saznala šta se desilo, nisam mogla da verujem. Morala sam da popijem lek za smirenje - kaže ona.

Komšije dodaju da je par ovu kuću iznajmljivao.

Kolege: Vredan i odgovoran radnik

 

U Koceljevi su šokirani saznanjem da je Radovan R. noćas ubio J. L. U susednom selu Svileuvi, gde je živeo i u varošici gde je radio, ubistvo u Bariču je jedina tema, posebno zbog toga što je Radovan R. opštinski funkcioner.

U zgradi opštine Koceljeve, gde je Radovan R. obavljao dužnost načelnika jednog odeljenja uprave od jutros je muk. Njegovi najbliži saradnici i opštinski funkcioneri ne pričaju o njegovom privatnom životu, ali ga hvale kao vrednog i odgovornog radnika, kažu da je bio posvećen poslu.

- Zatečeni smo vestima od jutros i preispitujemo se šta se dogodilo pa je izvršio ovakav zločin. Ništa u njegovom ponašanju poslednjih dana nije ukazivalo da će se ovako nešto dogoditi  - rekli su nam u opštini Koceljeva.

Inače, ubijena žena je iz Svileuve, istog sela u kojem je živeo i Radovan R. Njih dvoje su, navodno, izvesno vreme bili u ljubavnoj vezi. Među ljudima se šuškalo o njegovim ljubavnim avanturama, ali u tišini s obzirom da su svi poznavali njegovu porodicu i da je bio na visokom položaju u opštini.

Osim supruge, Radovan R. ima dvoje odrasle dece i troje unučadi.

- Niko nije mogao ni da  pomisli da je tako tih i staložen čovek u stanju da nekoga ubije na svirep način - u neverici su u Svileuvi.

Ubijena je, kako saznajemo, radila kao servirka u Kliničkom centru Srbije (KCS) u Beogradu i živela u Bariču.

O motivima ovog ubistva i dalje se nagađa, a kao jedan od razloga pominje se svađa para koji je navodno bio u ljubavnoj vezi. U Koceljevi se među meštanima pričalo da je Radovan R. pred razvodom braka.

Video: Muškarac skočio sa Mosta na Adi pravo na biciklističku stazu, preminuo je na licu mesta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bau

    24. septembar 2020 | 11:50

    Sve neki generali i funkcioneri.Kadar,nema sta! E srbistanu...

  • Sociolog

    24. septembar 2020 | 11:36

    Blago nama za ovakvdd muškarce. Ne mogu da podnesu da i žena ima pravo na prekid veze, braka...sujeta koja ubija. General javno priča o ženi, deci, unučetu, ljubavnici, sa osmehom, ma faca je. A žene su bez prava izbora.

  • Za

    24. septembar 2020 | 11:26

    Gospodina 2 godine sa nanogicom!!!???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA