≫ 

Žena koja je ubijena bila udata, ljubavnik osumnjičen za zločin: Radila u KCS, imala dvoje dece

Osim supruge, Radovan R. ima dvoje odrasle dece i troje unučadi, a u Koceljevi se među meštanima pričalo da je Radovan R. pred razvodom braka

  • 64
Jasmina Puretić, ubijena žena Barič

Foto: Facebook/J. P.

J. L. (46), za čije se ubistvo sumnjiči Radovan R. (57), opštinski funkcioner iz Koceljeve, radila je kao kuvar u Kliničkom centru Srbije, potvrđeno je za Telegraf.rs. Nju je sinoć, u naselju Barič kod Obrenovcu, u njenoj kući pronašla policijska patrola.

Osumnjičeni Radovan R. je posle ubistva pokušao da se ubije skokom sa mosta u Šapcu, ali ga je policija u tome sprečila.

On je tada ispričao da je bio u ljubavnoj vezi sa ubijenom ženom, da je ušao u njenu kuću kroz prozor i posle kraće svađe izbo je nožem.

Sve se izdešavalo, navodno, u iznajmljenoj kući.

Inače, ubijena žena je iz Svileuve, istog sela u kojem je živeo i Radovan R. Njih dvoje su, navodno, izvesno vreme bili u ljubavnoj vezi. Među ljudima se šuškalo o njegovim ljubavnim avanturama, ali u tišini s obzirom da su svi poznavali njegovu porodicu i da je bio na visokom položaju u opštini.

Osim supruge, Radovan R. ima dvoje odrasle dece i troje unučadi, a u Koceljevi se među meštanima pričalo da je Radovan R. pred razvodom braka.

Radovan Ranisavljević

Radovan R. osumnjičen za ubistvo J. L. Foto: koceljeva.gov.rs

I Jasmina je bila udata, ostavila je dvoje dece.

Mediji javljaju da su u nekom trenutku odlučili  da uplove u zajednički život tako da su se odselili od supružnika. Veruje se da bi motiv krvoprolića mogla biti Jasminina odluka da se ipak vrati suprugu i sa njim nastavi život.

U Koceljevi su šokirani saznanjem da je Radovan R. noćas ubio J. L. U susednom selu Svileuvi, gde je živeo i u varošici gde je radio.

U zgradi opštine Koceljeve, gde je Radovan R. obavljao dužnost načelnika jednog odeljenja uprave od jutros je muk. Njegovi najbliži saradnici i opštinski funkcioneri ne pričaju o njegovom privatnom životu, ali ga hvale kao vrednog i odgovornog radnika, kažu da je bio posvećen poslu.

- Zatečeni smo vestima od jutros i preispitujemo se šta se dogodilo pa je izvršio ovakav zločin. Ništa u njegovom ponašanju poslednjih dana nije ukazivalo da će se ovako nešto dogoditi  - rekli su nam u opštini Koceljeva.

Video: Jezivo ubistvo u nelegalnoj zgradi u Belim vodama: Muškarac uboden u vrat

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Da Da

    24. septembar 2020 | 14:20

    I ubica je bio u braku, "domaćin čovek", plus ubica i samoubica u polušaju. "Nije mu uspelo" da skoči sa mosta, ipak mu se živelo.

  • Licemerka

    24. septembar 2020 | 14:44

    Baš me zanima,zašto je išao do Šapca da skoči sa mosta,kada mu je Pančevački most bio bliži?🤔

  • Zz

    24. septembar 2020 | 15:03

    Odgajani smo po tradicionalnom modelu a onda živimo po zapadnom i eto konflikta u glavi, društvu sa teškim posledicama...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA