≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Otkrivamo stanje momka kog su brutalno pretukli na ulici u Pirotu: Spisak povreda, 7 dana u bolnici

Vreme čitanja: oko 1 min.

Primljen u bolnicu 15. septembra

  • 14

Mladić pretučen u Pirotu, S. V. (23), primljen je u bolnicu sa teškim povredama, saznaje Telegraf.rs. Kako je direktor Opšte bolnice Pirot Goran Petrović potvrdio za naš portal, mladić je primljen u danu u kom je nastao snimak tuče, 15. septembra ove godine. Otpušten je nakon sedam dana ležanja, 22. u mesecu.

- Bolesnik S. V. 1997. godište, primljen je u Službi opšte hirurgije 15. 09. 2020 god. zbog stanja i povreda zadobijenih u tuči. Konsultovani neurohirurg (KC Niš), neurolog i psihijatar u više navrata. Tretiran konzervativnom antiedematoznom terepijom, na koju usporeno, ali pozitivno reaguje - naveo je ističući da je pacijent zadobio traumatsku leziju ušne školjke, linearni prelom potiljačne kosti, potres mozga i krvni podliv poglavine obostrano.

Prema daljim navodima direktora Petrovića, S. V. je otpušten kući sedam dana kasnije.

- Otpušten je kući nakon sedam dana ležanja 22. 09. 2020. god, hemodinamski stabilan sa slikom težeg postkomocionog sindroma - naveo je u odgovoru na naša pitanja.

Podsetimo, snimak brutalne tuče juče je dospeo do šire javnosti, iako nastao osam dana ranije. Trojica maloletnika, koji su tukli nekoliko godina starijeg momka, privedeni su i određeno im je zadržavanje do 30 dana.

- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pirotu, 15. septembra ove godine odmah po prijavi da su trojica nepoznatih mladića tukli jednu osobu u Ulici Kraljevića Marka, izašli su na lice mesta i zatekli lekare Hitne pomoći sa dvadesettrogodišnjim muškarcem koji je imao vidne povrede. Policija je iste večeri identifikovala i pronašla trojicu maloletnika, dvojicu starosti 17 i jednog starosti 16 godina sa područja Pirota koji se sumnjiče da su, nakon kraće verbalne rasprave, fizički napali dvadesettrogodišnjaka, udarajući ga rukama i nogama po glavi i telu - rekli su nam prethodno iz PU Pirot.

Video: Uznemiravajuće! Napasnik pretukao radnika salona automobila, pa upao u zamku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Милош

    24. septembar 2020 | 15:25

    Када би у најкраћем року уследила вест да су сва тројица осуђена и затвору, па вест да у затвору преживљавају пакао, можда се неко други не би тако лако усудио на насиље, овако, се само мотивиши нека друга напаљена будала да изађе у новине.

  • Car

    24. septembar 2020 | 15:17

    Pod hitno se treba mjenjati zakon za maloljetnike,svi znaju da nece dobiti robiju ni za dilanje ni za teske povrede pa ni pokusaj ubistva...poslije svi nastavljaju sa mutnim radnjama i siledzijskim ponasanje tokom zivota,jer kazna nije imala uticaja na njih...treba staviti kazne roditeljima od 10 do2000e i poslije popravnog doma ili pritvora za maloljetnike,prebaciti u pravi zatvor kad napune 18 i da odleze kaznu koja slijeduje licima koja su punoljetna za to djelo. Do prije 10 god sam i ja bio maloljetan i malo koji moj poznanik je nastavio mirnim zivotom(kuca,porodica,posao). Dok je ovakav sistem kaznjavanja,a i zivota u Srbiji i republici Srpskoj,buducnost nam moze biti samo gora.

  • Mrmot

    24. septembar 2020 | 15:14

    Ne pustajte ih dok ne postanu punoletni a onda u zatvor da im pokazu sta su batine

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA