Saslušana nesavesna majka iz Smedereva koja je dete (2) danima ostavljala samo. Sad je u pritvoru

Slučaj je policiji prijavila majka uhapšene, koja je navela da se ista situacija ponavljala nekoliko puta od početka godine

  • 2
majka-dete-foto-pixabay

Ilustracija, Foto: Pixabay

Smederevki D. M. (21), koja je pre dva dana uhapšena zbog sumnje da je zapostavljala i zlostavljala svoje dvogodišnje dete, posle saslušanja određen je jednomesečni pritvor, potvrđeno je u Osnovnom javnom tužilaštvu u Smederevu.

Sudija za prethodni postupak usvojio je predlog tužilaštva u kojem je zatražen pritvor za nesavesnu majku, a zbog mogućnosti uticaja na svedoke.

Da li se i kako majka branila tokom saslušanja nadležni ne žele da otkrivaju, zbog toga što bi, kako objašnjavaju, iznošenje takve informacije moglo da bude izvesna smernica za izjave svedoka čije saslušanje tek sledi.

- Ona je saslušana, određen joj je pritvor, a u toku su dokazne radnje i s obzirom na to da je postupak u toku, nikakve detalje za sada ne možemo da iznosimo. Krivično delo koje se osumnjičenoj stavlja na teret je zapostavljanje i zlostavljanje maloletnika - piše Informer.

Tokom postupka dete, s obzirom na uzrast, naravno, neće biti saslušavano, ali će biti urađeno veštačenje, potvrđeno je u Osnovnom javnom tužilaštvu.

Podsetimo, Smederevka D. M. uhapšena je zbog sumnje da je svoje dvogodišnje dete ostavila samo, zaključano u kući nekoliko dana. Slučaj je policiji prijavila majka uhapšene, koja je dete zatekla uplakano i bez nadzora u kući i navela da se ista situacija ponavljala nekoliko puta od početka godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vanja

    24. septembar 2020 | 16:44

    Mi nigde ne mozemo da mrdnemo ni na vikend, jer nemamo kome da ostavimo ljubimce, a ona ne brine sto ostavlja samo dete, takoreci bebu. Ova zena je narkoman, alkoholicar, ili je umobolna, cetvrtog nema.

  • Majka

    25. septembar 2020 | 19:35

    Ova nije majka to je monstum. I dati dete ovakvoj za bebu bi znacilo SMRT. Sada ga ostavlja po nekoliko dana,a s obzirom da je dete spasila sigurne smrti baka,ova ce ga ubiti. Zato dajte to dete baki na usvajanje i dete ce ziveti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA