Detalji ubistva Jasmine iz Bariča: Nije mu dala da uđe u kuću, vratio se usred noći dok je spavala

Radovan Ranisavljević je sačekao da sve utihne i tokom noći je došao do kuće u Beogradskoj ulici u Bariču, u kojoj je bila Jasmina, koja je, kako se veruje, već spavala

  • 17
Jasmina Puretić, ubijena žena Barič Foto: Facebook/J. P.

Beživotno telo Jasmine P. (46) pronađeno je juče, u ranim jutarnjim satima, u kući kod Obrenovca, gde je živela. Nju je, po sopstvenom priznanju, sa više uboda nožem, usmrtio njen partner Radovan Ranisavljević (58), iz Koceljeve, koji je kasnije pokušao da se ubije skokom sa šabačkog mosta u reku Savu.

Svi detalji svirepog ubistva nisu još poznati. Međutim, ono što je i sam Radovan priznao policiji je da je on, prekjuče, u kasnim popodnevnim satima, došao kod ljubavnice i pokušao da uđe u kuću. Međutim, Jasmina mu to, navodno, nije dozvolila. Došlo je do svađe i Radovan se revoltiran odlučio na najgore, da presudi svojoj voljenoj, a potom sebi.

Radovan je sačekao da sve utihne i tokom noći je došao do kuće u Beogradskoj ulici u Bariču, u kojoj je bila Jasmina, koja je, kako se veruje, već spavala. Popeo se na merdevine, razbio prozor na sobi, ušao unutra i izbo je više puta nožem. Potom se, nezvanično, oprao od krvi i izašao. Zaključao je ulazna vrata, a ključ od Jasminine kuće, merdevine i nož kojim je počinio zločin, bacio je usput.

Nakon toga, Radovan je seo u svoj automobil i njime se odvezao ka Šapcu, gde je pokušao da se ubije. U tome ga je, međutim, sprečila patrola MUP, kojoj se predao i priznao šta je uradio, nakon čega je uhapšen i predat beogradskoj policiji. Nekoliko sati kasnije, u kuću u Bariču ušla je policija i tamo zatekla Jasminu. Pozvana je Hitna pomoć, ali za nju je, nažalost, bilo isuviše kasno.

Nisu je često viđali

Policija je sa nadležnim istražnim organima obavila uviđaj, uzeti su otisci, DNK i drugi materijalni i ostali dokazi koji treba da pomognu u rasvetljavanju ovog zločina.

Meštani Bariča kažu da slabo poznaju Jasminu i da ona, iako se priča da je duže vreme boravila ovde, čak i sa porodicom, nije viđana često ni na ulici, u prodavnici, a kamoli u komšiluku.

- Znamo je iz viđenja - kaže jedna od komšinica za Novosti. - Slabo je komunicirala sa nama. Delovala je fino, kulturno, mirno. Čula sam da se nedavno razvela, kao i da ima sina od 25 i ćerku od 17 godina.

Kako se nezvanično saznaje, kuća u kojoj je Jasmina boravila pripada njenim rođacima. Ona se u nju doselila i navodno je planirala i da je renovira. Radila je kao kuvarica u Kliničkom centru Srbije.

- Čuli smo da je ona poreklom iz Svileuve u okolini Koceljeve, odakle je i taj čovek sa kojim se viđala. Navodno, bila je ljubav među njima, ali i velika muška ljubomora. Ko će ga znati šta se tu sve događalo? Eto, ona se razvela, a on nije... Možda je to razlog?!

Zatečene kolege

Radovan Ranisavljević poznat je kao ugledan čovek i dugogodišnji načelnik Odeljenja za opštu upravu u Koceljevi, pa je vest o njegovom hapšenju zbog ubistva ljubavnice u Bariču odjeknula poput groma.

- Zatečeni smo vestima - kažu u lokalnoj upravi u Koceljevi. - Ranisavljević je vredan i stručan, požrtvovan na poslu i među saradnicima. Preispitujemo se među sobom, šta je to moglo da se dogodi da ovako odreaguje? Dobro ga poznajemo i možemo jedino da ga hvalimo kao čoveka, kolegu i prijatelja.

Radovan ima suprugu, dvoje dece i troje unučića, pa u njegovom mestu samo odmahuju glavom u neverici. Rodom iz istog sela je i ubijena Jasmina, ali ona se iz ovog kraja, tvrde meštani, iz Draginje preselila u Barič pre više od 15 godina, i tamo je živela sa suprugom i dvoje dece.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dok ne razmisljate nista dobro

    24. septembar 2020 | 22:05

    Sama sebi navukla bedu na vrat... Ljudi razmisljajte pre svojih odredjenih postupaka i upustanja u razne vezice i kombinacije...

  • DARKO 100%

    24. septembar 2020 | 22:03

    Nazalost toga ce te gledati u buducnosti sve vise,uzroke znam i svestan sam posledica

  • Mane

    24. septembar 2020 | 22:01

    Ne kapiram ovu ima decu pravi avanturu i zavrsi ovako.. Bez potrebe je ovo uradila...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA