≫ 

Poznat razlog masovne tuče u Novom Sadu: Sve se vrti oko računa, klub radio duže od dozvoljenog

Do incidenta je došlo u Ulici  Laze Telečkog, a sukobili su se gost i radnik ugostiteljskog objekta

  • 1
Tuča, Novi Sad Foto: nsuzivo.rs

Do tuče u Novom Sadu, koja se dogodila u četvrtak rano ujutro, ispred jednog ugostiteljskog, došlo je kada je gost odbio da plati račun u lokalu, nakon čega se verbalno sukobio sa konobarom, javlja nasuzivo.rs.

Do incidenta je došlo u Ulici  Laze Telečkog, a sukobili su se gost i radnika ugostiteljskog objekta. Pošto je gost odbio da odbio da plati račun u lokalu, verbalno se sukobio sa konobarom.

Prema prvoj verziji događaja njega je konobar odgurnuo, a zatim je on pao i povredio se. Međutim kako ovaj portal saznaje iz dobro obaveštenih izvora, mladić je pao dok je pokušao da pobegne iz kafane, a tom prilikom zadobio je povrede ruke.

Tuča, Novi Sad Mesto uviđaja Foto: nsuzivo.rs

Mladić (23) prevezen je u UC KCV, a policija je na lici mesta uzela izjave od aktera događaja kao i od svedoka.

Portal 021.rs saznaje da je klub ispred kojeg je došlo do tuče, u kojoj je jedan mladić teže povređen, radio je duže od dozvoljenog, utvrdila je komunalna milicija.

Kako su naveli u Upravi za inspekcijske poslove, tokom protekle noći, kada je izbila tuča oko dva sata ujutru, milicajci su bili u kontroli u centru grada.

- Obavljena je kontrola na području ulica Laze Telečkog i Mite Ružića i tom prilikom je ugostiteljski objekat zatečen u prekoračenju radnog vremena. Isti će biti novčano sankcionisan putem prekršajnog naloga. Dalje kontrole na terenu će se nastaviti -  kažu u Upravi i dodaju da komunalna milicija ipak nema pravni osnov da ugostiteljski objekat zatečen u prekršaju na licu mesta isprazni ili zatvori, odnosno na licu mesta izrekne meru privremene zabrane obavljanja delatnosti.

Video: Krvničko prebijanje mladića nasred ulice u Pirotu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    25. septembar 2020 | 07:46

    Sramota, radioi duze i u to vreme nastale povrede lica, a kazna za lokal novcana? Hahah sta nekih 50e i sve uredu, idemo dalje? Alo bre, zatvrajate bahate lokale!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA