≫ 

Muškarac u čije je dvorište pao avion prebačen za Beograd: Ima unutrašnje krvarenje

Portparol Opšte bolnice u Loznici Dragana Mitrović rekla je da je osoba, starosti 59 godina, primljena na intenzivnu negu u svesnom stanju, sa opekotina na grudnom košu, glavi i rukama

  • 17
Pad aviona Mig-21, selo Brasina kod Malog Zvornika, Loznica

Foto: Tanjug/Mira Mitrović

U  padu vojnog aviona MiG-21 u selu Brasina u petak ujutru, poginula su dva pilota, a povređen je čovek u čije je dvorište letelica pala. Opšta bolnica u Loznici primila je jednu osobu sa opekotinama zadobijenim usled pada aviona u reonu sela Brasina kod Malog Zvornika.

Kako Telegraf saznaje, muškarac je u međuvremenu, zbog unutrašnjeg krvarenja prebačen u Beograd, a sanitet je krenuo iz Loznice u 17.30.

Portparol Opšte bolnice u Loznici Dragana Mitrović kaže da je osoba, starosti 59 godina, primljena posle pada aviona na intenzivnu negu u svesnom stanju, sa opekotina na grudnom košu, glavi i rukama.

Pilot major Dejan Krsnik i kapetan prve klase Zvonko Vasiljević iz 101. lovačko-avijacijske eskadrile 204. vazduhoplovne brigade RViPVO Vojske Srbije poginuli su danas prilikom pada aviona MiG-21 u rejonu sela Brasina kod Malog Zvornika, saopštili su iz Ministarstva odbrane.

Video: Mesto gde se srušio MiG-12 preplavljeno pripadnicima vojske, MUP-a, Hitne pomoći...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera

    25. septembar 2020 | 22:14

    Zašto pilotiraju sa starim avionima tosu krsevi stari znam Jos od 87godine bio sam avio mehaničar i mnogo problema za delovi dotrajao bis i 21rasturase i pakuje drugi i ostali u soko Mostar cekalo se narednom motora sta da pričamo toje kao auto uvezen sa dosta kilometra a ovde idu sati leta

  • Bata

    25. septembar 2020 | 21:53

    Iznad Batajnice stalno lete, tu je vojni aerodrom, nije nam svejedno ovde,pogotovo sada

  • DARKO 100%

    25. septembar 2020 | 22:15

    Pa avion mig 21cesto je padao , detonacija je bila toliko jaka da se cula u krugu 25 km ,pilot je bio spasen akapultirao se i bio nadjen nekih par kilometara od pada aviona sa sedistem ,zeni je pao u zadnjem delu dvorista ,i nisu ga mogli izvaditi osim 5kg krila samo ,zatrpali su krater i mislim da je ta zena dobila obestecenje i sad se ljudi malo i sale kazu da ima borbeni avion u dvoristu,to je bilo u Batajnici mislim 85 /86nemojte me drzati tacno za god

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA