≫ 

U sudaru tri vozila kod Kraljeva povređeno šestoro ljudi: Među njima je i dvoje dece

Povređen je stariji bračni par iz Požege, kao i bračni par sa dvoje dece iz "folksvagena" kraljevačke registracije

  • 2
Saobraćajna policija Foto: Marko Jovanović

U saobraćajnoj nezgodi tri putnička automobila, koja se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodila oko 10.30 sati, u selu Mrsać na starom putu Kraljevo-Čačak, srećom, nije bilo nastradalih, ali je povređeno šest osoba i pričinjena je značajna materijalna šteta, pišu Novosti.

Kako se pretpostavlja, ovaj karambol se dogodio kada je "folksvagen šaran" požeške registracije, krećući se iz prvca Čačka prema Kraljevu, iznenada i naglo pokušao da skrene u levo na sporedni, lokalni put i tako snažno udario u "folksvagen turan" kraljevačke registracije, koji je dolazio iz suprotnog pravca. Ne mogavši nikako da ih izbegne, u sudarene automobile potom je udario "seat" kraljevačke registracije koji se kretao sporednom saobraćajnicom.

Ovom prilikom povređen je stariji bračni par iz Požege, kao i bračni par sa dvoje dece iz "folksvagena" kraljevačke registracije. Svi povređeni preveženi su sanitetskim vozilima u Opštu bolnicu "Studenica" u Kraljevu gde su i zbrinuti i, kako se nezvanično saznaje, ne nalaze se u životnoj opasnosti.

- Najvažnije je da su deca dobro, praktično nepovređena, ali su prilično uplašena. Dobro je i to što su svi u "folksvagenu" koji je vozio moj brat bili vezani sigurnosnim pojasom, inače bi od siline udarca poizletali napolje, a posledice bi verovatno bile strašne – rekao nam je brat vozača "folksvagen turana" koga su reporteri zatekli na mestu udesa.

Zbog sudara i uviđaja saobraćaj se na ovoj deonici starog puta Kraljevo-Čačak jedno vreme odvijao naizmenično.

Video: Jako nevreme praćeno gradom pogodilo Beograd: Reke tekle ulicama glavnog grada

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sumadinac

    26. septembar 2020 | 14:06

    Mogu samo reci da nije ni cudno sto se tako desavaju udesi po srpskim putevima doziveosam licno i video kako se vozi pa toje katastrofa vozim 60 kroz naselje puna linija obilaze ubacivaju se obilazi sleper autobus puna linija nikog to ne zanima to znaci da takvi vozaci ili imaju nekoga iza ledja koih stiti ili imaju dovoljno novca da plate kazne zalost samo sto stradaju neduzni ljudi koi voze po propisima za 15 dana doklesam bijo u Srbiji nigde nisam video saobracajnu kontrolu na ibarskoj magistrali

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA