≫ 

Ubistvo u Osečini: Upucao prijatelja u dvorištu, pa krenuo u bekstvo

Radovan je pokušao da pobegne svojim automobilom novosadskih registracija, ali je priveden

  • 5
Pištolj, pucnjava

Foto: Shutterstock

Milovan M. (52) ubijen je u dvorištu porodične kuće u selu Gunjaci kod Osečine, a brzom policijskom akcijom uhapšen je Radovan S. (55) iz Novog Sada, osumnjičen da za ovo ubistvo.

Naime, Radovan je navodno došao do porodične kuće Milovana, gde je u dvorištu zatekao njegovu suprugu. On je nju navodno upitao gde je Milovan, a ona je odgovorila da se nalazi u kući.

Pretpostavlja se da se dogodio verbalni sukob između dvojice muškaraca, nakon čega je Radovan izvadio pištolj i ispolio nekoliko metaka u Milovana, koji je preminuo.

Radovan je potom pokušao da pobegne svojim automobilom novosadskih registracija ali ga je policija brzo sitgla i uhapsila.

- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu uhapsili su R. S. (55) iz Novog Sada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo. Kako se sumnja, on je danas nakon kraće rasprave ispalio dva hica u pedesetdvogodišnjeg muškarca u mestu Gunjaci kod Osečine. Od zadobijenih povreda pedesetdvogodišnji muškarac je preminuo na licu mesta. Policija je osumnjičenog uhapsila u Osečini, dok je upravljao automobilom "nisan", a u vozilu je nađen i pištolj. Po nalogu Višeg javnog tužilaštva, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu - kazali su u MUP.

On nije pružao otpor, a dalja istraga će utvrditi sve tačne detalje ovog zločina.

Video: Snimci sa lica mesta: Pucnjava na Banovom brdu u kojoj je izrešetan mladić (23)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA