≫ 

Migranti provalili u kuću, pa napisali: "Oprosti prijatelju, mnogo sam gladan…"

Još se ne zna što je noćni "prijatelj" ukrao

  • 5
Pljačkaš, lopov Foto: Shutterstock

Veća grupa ilegalnih migranata stigla je do Gospića, provalila u kuću, a neko je napisao izvinjenje uz objašnjenje da je to uradio zato što je veoma gladan, piše Novi list.

Na razbijenim staklima pronađeni su tragovi krvi, a na ulaznim vratima je izgrebana poruka: "Oprosti, prijatelju, ali ja sam toliko gladan da sam morao provaliti. Potičem iz grada Kana".

Još se ne zna što je noćni "prijatelj" ukrao.

Od jutros neprekidno stižu dojave o brojnim grupama ilegalnih migranata koji su najverovatnije zbog vrlo guste magle zalutali i osvanuli pod Velebitom, navodi Novi list.

Alarmirana je i policija koja se nalazi na potezu od sela Bilaj i Čitluka. Primećeno je nekoliko grupa migranata koji dezorijentisano hodaju na tome terenu.

Prekopane bašte i povremene krađe pilića postali su svakodnevica u mnogim selima u okolici Gospića.

Jutrošnja gusta magla i temperatura od 1,4 stepeni naterali su ove očajnike da nastave put, pri čemu su mnogi zalutali u bespuća Velebita. Policija još uvek nadzire teren jer je nepoznato koliko se migranata našlo u ovom delu Like.

Mediji nemaju zvaničnih saznanja o ovome, ali društvenim mrežama već kruže mnogi snimci i fotografije grupa. Nadzorna kamera na osamljenoj kući u Čitluku snimila je jednog migranta koji je verovatno bolestan ili toliko iscrpljen da se jedva drži na nogama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baster

    27. septembar 2020 | 22:07

    Žalosno,tuga.. Jadni ljudi. Većina njih je od muke pobegla iz svoje domovine,od svojih kuća koje ili ne postoje više ili ih više nikada neće videti. Mnogi izgubili porodice,mnogi ne znaju šta im je sa najmilijima,a još je veća tuga što te ljude svrstavamo u istu grupu sa pojedinim migrantima ološima,manijacima,nasilnicima.. Uvek i u svakom narodu ima tih loših,pa ne treba osuditi sve zbog pojedinca.

  • Ujka Zitko PFK

    27. septembar 2020 | 22:09

    Respect!😂😂😂😂

  • Ivan

    28. septembar 2020 | 01:52

    Postujem.Da je meni provalio i to napisao nebi bilo problema.Niko ne zna da muka moze da natjera covijeka na dosta stvari na koje niko nebi razumeo dok se ne nadje u istu situaciju ili goru.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA