Detalji tragedije u Kladovu: Slaviša je došao iz Nemačke na proslavu, pa poginuo

Slaviša B. (50) izgubio kontrolu nad "lančom“, sleteo s puta u njivu i prevrnuo se nekoliko puta dok se vraćao s proslave, trebalo danas da se vrati u Nemaćku

  • 1
Slaviša Buzdokić (50)

Foto: Facebook/S.B.

Slaviša B. (50) iz Kladova poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se juče oko četiri sata ujutru dogodila na samom ulazu u Kladovo iz pravca Beograda. On je bio za volanom automobila „lanča“ kada je izgubio kontrolu i sleteo s puta u njivu.

- Na mestu nesreće nema tragova kočenja. Auto se prevrnuo nekoliko puta i tokom tumbanja mu je ispao motor - kaže izvor Kurira.

Meštani pričaju da je Slaviša bio profesionalni vozač, a da se kobnog jutra vraćao s proslave.

- Bio je u selu Kladušnica kod rođaka. Njegov bratanac je slavio rođenje deteta, a Slaviša je u subotu došao iz Nemačke, gde je živeo s porodicom, upravo zbog tog slavlja, a već u ponedeljak je trebalo da se vrati u Nemačku na posao i zato je u nedelju posle žurke uzeo auto od komšije i krenuo do autobuske stanice - pričaju meštani.

Kako dodaju, rođaci su molili Slavišu da prespava i da ne vozi sam, kao da su nešto slutili, ali nije ih poslušao.

- Sedeli smo i veselili se, on je popio rakiju ili dve za celo veče, tako da nije bio pijan - kaže izvor i dodaje da je jedan rođak krenuo za Slavišom do autobuske stanice, ali da tamo nije našao ni njega, ni „lanču“.

- Crne slutnje su se obistinile kada je rođak krenuo nazad u selo. Video je uništen auto i, nažalost, odmah je znao da Slaviša nije preživeo - kaže izvor.

Komšije poginulog kažu da je on 30 godina živeo i radio u Nemačkoj, gde su mu i roditelji stekli penzije.

- Imao je transportnu firmu tamo i zapošljavao je ljude iz svog rodnog kraja kad god je mogao. Bio je oženjen i otac dvoje dece - kaže komšija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA