≫ 

U četiri akcije u 2 srpska grada palo pet dilera: Jedan uhvaćen na delu, drugi sa 15,5 hiljada evra

Određeno im zadržavanje do 48 časova

  • 2
Dilovanje droge, dileri, narkomanija, droga Foto-ilustracija: Shutterstock

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu uhapsili su J. S. (45) iz okoline Vlasotinca i M. N. (38) iz Beograda, kao i još tri osobe u Beogradu u dve odvojene akcije. Reč je o P. K. (37), o B. V.  (39) i o N .P. (33), svi uhapšeni zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavlјanje u promet opojnih droga.

Policija je osumnjičenog J. S. zatekla u trenutku kada je prodavao kesicu amfetamina jednom muškarcu, dok je u selu Pečenjevce, u automobilu „mercedes“ kojim je upravlјao drugi osumnjičeni iz Leskovca, M. N, pronašla paket sa oko 990 grama marihuane.

U Beogradu je policija pretresom stana na Čukarici, u kom neprijavlјeno boravi osumnjičeni P. K, pronašla oko 9,8 kilograma marihuane i 500 grama hašiša, kao i 15.520 evra. U drugoj akciji, policija je pronašla improvizovanu laboratoriju za proizvodnju amfetamina i zaplenila oko 300 grama i tri litra tečnog amfetamina. Tom prilikom uhapšeni su B. V. i N. P.

Svima je određeno zadržavanje do 48 časova i provođenje tužilaštvu u Leskovcu, odnosno Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Video: Spektakularno hapšenje osumnjičenih za neovlašćenu proizvodnju i promet opojnih droga

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djole

    28. septembar 2020 | 18:51

    Oni to hapse koga hoće i kada hoće i to neke sitne ove veće ne diraju. Kod mene u gradu u ulici zgrada policije a ćošku najveći dileri u gradu i svi to znamo a oni kao ne znaju.

  • GG

    28. septembar 2020 | 16:12

    2 god. Prvostepena, ce da smanje na 1 god i ce da izadju za 3 meseca...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA