≫ 

Muškarac iz Zaječara primorao devojčicu (8) da ga oralno zadovolji: Preti mu robija do 12 godina

Ukoliko bude proglašen krivim, preti mu kazna do 12 godina zatvora

  • 6
Hapšenje, lisice

Foto: Shutterstock

Više javno tužilaštvo u Zaječaru podiglo je optužnicu protiv M. S. (64) zbog sumnje da je osmogodišnju M. R. u šumarku, nedaleko od gradskog kupališta, primorao da ga dva puta oralno zadovolji.

Ukoliko bude oglašen krivim, preti mu kazna do 12 godina zatvora.

Navodno, M. S. je devojčicu, koja je na gradsku plažu dolazila sama, učio da pliva, a onda ju je ispod vode dodirivao po intimnim delovima tela.

Nakon toga, kupovao bi joj sladoled ili sendvič i vodio u obližnji šumarak, gde ga je, kako je devojčica ispričala istražnim organima, dva puta oralno zadovoljila, što M. S. negira.

Video: Igor Jurić o trgovini ljudima, predatorima, pedofilima i tome kako da zaštitite svoju decu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    28. septembar 2020 | 21:06

    Ako se dokaže da je istina neka ga osude,pravda za istinu.

  • Shampita

    28. septembar 2020 | 21:31

    Treba poostriti zakone i ovakve monstrume najstrozije kaznjavati, u okvirima zakona, naravno. Medjutim, sta je sa roditeljima deteta? Dete od 8 god ide sa nekim covekom na plazu???? To dete ima roditelje i oni treba da budu kaznjeni zbog zanemarivanja deteta. Smucilo mi se da citam o tome sta deca u Srbiji prozivljavaju. Jedno dete je rodjak odveo na proslavu gde su se drugi ljudi izivljavali nad detetom a roditelji bili kuci. I nikom nista. Dete od 12 god palo sa traktora i nastradalo...Dete samo od 8 god otislo na Tisu i udavilo se, majka kaze da to nije prvi put da sama ide na reku. Dva decaka se udavise u jezeru dok se majka bavila trecim detetom a to sto su deca neplivaci to niokom nista. I onda tragedija. Nisu to tragedije samo vec i zlocini bez zle namere roditelja, no ipak, ako ste se odlucili da budete roditelji za decu ste odgovorni. To nisu tragedije vec uzasne stvari koje su rezultat nemara. Sa druge strane toliko parova se bori sa sterilitetom. Tuga

  • Lale

    28. septembar 2020 | 23:23

    Ovakvima treba presuditi bez grize savesti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA