≫ 

Nesreća kod Kuršumlije: Porodica prebačena u Hitnu, otac i sin povređeni

Do nesreće je došlo u čeonom udesu automobila

  • 0
Udes autoput

Foto ilustracija: Telegraf/Profimedia

U Novom selu kod Kuršumlije na magistralnom putu Priština - Niš jutros se dogodila saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovala dva automobila.

Prema saznanjima u prokupačkoj Opštoj bolnici, sanitetom Hitne pomoći u ovu ustanovu dovežena je čitava porodica sa Kosmeta, otac, majka, sin i ćerka, kojima se trenutno radi dijagnostika.

- Čitava porodica je dovežena sanitetom iz Doma zdravlja u Kuršumliji, otac Lj. Ž. (44), majka A. Ž.(38), kao i deca, dečak R. Ž.(16) i devojčica T. Ž. (18). Do nesreće je došlo u čeonom udesu automobila, a u toku je dijagnostika porodice u našoj bolnici - rekla je za Novosti Natali Nikolić, portparol ove ustanove dodajući da povrede nisu opasne po život.

Inače, prema nezvaničnim saznanjima, od porodice koja je putovala sa Kosmeta iz Lapljeg sela nadomak Gračanice povređeni su otac i sin, pri čemu je otac zadobio prelom ramena, a dete prelom kuka.

Video: Težak udes na Obrenovačkom putu, saobraćaj u kolapsu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA