≫ 

Lopovi presekli žicu, pa kroz prozor ušli u kuću. Opljačkan dom u Babinom Mostu

- Ipak, nisu našli ono zbog čega su došli, jer odavno novac ne držim u kući - kaže vlasnik kuće

  • 0
Boban Dančetović, pljačka Foto: Kosovo online

Porodična kuća Bobana Dančetovića u Babinom Mostu našla se u ponedeljak uveče na meti nepoznatih pljačkaša koji su, kako se pretpostavlja, upali u kuću u periodu između 19 i 21 sat.

Dančetović je za Kosovo Onlajn rekao da je, zbog poslovnih obaveza, kuću napustio u ranim jutarnjim satima, a po povratku, nešto posle 21 sat, zatekao je razbacane stvari i video da je u kući napravljena premetačina, piše Kosovo online.

- Odmah sam obavestio policiju koja je došla i obavila uviđaj. Ustanovili smo da mi je nestao rezervni ključ od auta. Očigledno je da su lopovi tražili novac i da ih druge stvari nisu interesovale - rekao je Dančetović.

On dodaje da su u neposrednoj blizini njegove kuće i domovi njegovih rođaka, ali da to lopove očigledno nije sprečilo.

- Lopovi su presekli žicu od ograde i kroz prozor ušli u kuću. Ipak, nisu našli ono zbog čega su došli, jer odavno novac ne držim u kući - kaže Dančetović.

Sredinom ovog meseca, u Babinom Mostu je opljačkana i crkva Presvete Bogorodice, koja je u poslednjih dvadesetak godina više puta bila na meti pljačkaša.

Video: Visio je sve dok Hitna pomoć nije stigla: Lopov upao u dvorište, pa se upecao na šiljak ograde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA