≫ 

Isplivali detalji silovanja tinejdžera u Beloj Crkvi: Navodno se sve dogodilo zbog devojke

Nesrećni mladić nalazi se u bolnici jer je zadobio brojne povrede

  • 11
Maltretiranje devojke, silovanje

Foto-ilustracija: Shutterstock

Pančevačka policija uhapsila je N. M. (21) i M. N. osumnjičene da su u noći između ponedeljka i utorka, silovali devetnaestogodišnjeg mladića iz Bele Crkve. Kako se sumnja, mladića je silovao Nikola M., dok mu je Milan N. pomogao u zlodelu. Nesrećni mladić nalazi se u bolnici jer je zadobio brojne povrede.

Seksualno iživljavanje nad devetnaestogodišnjakom otkriveno je kada je 19-godišnji mladić zatražio lekarsku pomoć.

- Mladić, žrtva silovanja, posle svega što je preživeo, nije prijavio policiji seksualnu torturu, već je otišao kod lekara i zatražio pomoć. Medicinsku ekipu su šokirale njegove povrede i odmah im je bilo jasno da je pretrpreo seksualno iživljavanje, pa su o svemu obavestili policiju - saznaje "Blic" od sagovornika bliskog istrazi.

Policajci su tada, kako saznajemo, razgovarali sa 19-godišnjakom, kome je bilo teško da ispriča šta se dogodilo nekoliko sati ranije...

- Kako je ispričao dvojica mladića, osumnjičeni Nikola M. i još jedan muškarac, presreli su ga na ulici i odveli u jednu kuću u Beloj Crkvi.

Tamo su se seksulano iživljavali nad njim. Navodno ga je Milan M. za kojim se tragalo, držao, dok ga je osumnjičeni Nikola M. silovao - objašnjava izvor.

Nakon što je žrtva seksualnog iživljavanja ispričala kako je sve mučena, policija je krenula u potragu za osumnjičenima i ubrzo je lociran i uhapšen Nikola M.

- Osumnjičeni je pokušao da se "pravda" time da je žrtva prethodno maltretirala jednu devojku, mada za to nije bilo nikakve prijave policiji. Istraga još traje i sve se proverava - rekao je izvor za Blic i dodao da će stvari biti još jasnije posle medicinskog veštačenja, ali i saslušanja osumnjičenih za jeziv napad.

Nikola M, drugi osumnjičeni za napad, predao se sam policiji dan nakon napada na devetnaestogodišnjaka.

Napad na mladića se dogodio sinoć oko 22 sata.

Povređen mladić u međuvremenu je zbrinut u vršačkoj bolnici sa brojnim povredama i podlivima.

Video: Traži se manijak koji je pokušao da siluje šestogodišnju devojčicu: Ovo je snimak napada

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • V8

    29. septembar 2020 | 22:02

    Ma Goli Otok je majka za njih..

  • Laki

    29. septembar 2020 | 22:59

    Majko mila kakvi bolesnici hodaju ulicom, zaključati i baciti ključ...

  • Marijana

    30. septembar 2020 | 09:03

    Mame mora da su ponosne na svoje drage sinove.Lepo je jedan komentator Vojvodjanin rekao ovde da su majke svojim vaspitanjem upropastile musku decu i vidim sada da je covek u pravu.Za dokazane slucajeve silovanja smrtna kazna je jedini lek.Ovako u zatvoru ce ziveti bolje nego u hotelu.Ej momak od 21 godinu a vec silovatelj.Pa iako je bio sukob zbog devojke mogao je verbalno da se radpravi a ne da izvrsi silovanje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA