Beograđanin u jednom danu počinio 4 krivična dela, od saobraćajke do porodičnog nasilja

U nesreći je povređeno šest osoba

  • 0
Nasilje u porodici

Foto-ilustracija: Shutterstock

Beograđanin C.D. (40.) uhapšen je zbog sumnje da je izvršio čak različita četiri krivična dela u jednom danu, od saobraćajke do porodičnog nasilja, a nakon saslsusanja, na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva sud mu je odredio pritvor do 30 dana.

On je najpre u nedelju, 27. septembra, učestvovao u saobracajnoj nezgodi, u kojoj je šest osoba zadobilo lake telesne povrede, nakon čega je pobegao sa mesta nezgode ne pružajući pomoć povređenima.

Dalje se uputio kod supruge, koju je psihički maltretirao, a posle toga se vratio u stan, nastavio da putem društvenih mreža ugrožava sigurnost pretnjama po život prijatelju svoje supruge.

Pronađen je u tom stanu i uhapšen, prenosi Tanjug.

C.D. se tereti za ugrožavanje javnog saobraćaja, nepružanje pomoči licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi, nasilje u porodici i krivicno delo ugrožavanje sigurnosti, rečeno je za Tanjug u tužilaštvu.

S obzirom na to da je osumnjičeni izvrsio vicse krivičnih dela, da je prethodno osuđivan za istovrsna krivična dela, sudija za prethodni postupak mu je odredio pritvor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA