Na Zvezdari nicao objekat bez dozvole, investitor i izvođači radova priznali krivicu: Ovo su kazne

Osuđeni na zatvorske i novčane kazne

  • 4
Gradilište, građevina, radnici Foto: Pixabay.com

C. T. (71), investitor objekta koji se gradio bez građevinske dozvole na Zvezdari u ulici Cvetanova Ćuprija, kao i izvođači radova M. M. (41) i G.S. (48) uhapšeni su u utorak, a već danas su priznali krivicu i nakon čega su osuđeni na zatvorske i novčane kazne.

Oni su zaključili sporazume o priznanju krivičnog dela "građenje bez građevinske dozvole" sa Prvim osnovnim tužilaštvom u Beogradu, na osnovu kojih su osuđeni.

Investitor je osuđen na kaznu zatvora u trajanju od godinu dana i novčanu kaznu od 400.000 dinara, dok su izvođačima radova izrečene uslovne zatvorske kazne od godinu dana s rokom provere od tri godine i novčane kazne u iznosu od po 400.000 dinara, rečeno je Tanjugu u tom tužilaštvu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mihailo

    30. septembar 2020 | 17:43

    Sjajno, za svu trojcu 1200000 i malo zatvora, a na projektu ce da dobiju nekoliko miliona € i sad jos po ubrzanom postupku dozvole od drzave, jer im to niko nece srusiti, nije mi jasno, sto niste napisali da su se nagodili sa drzavom lepo, nego opet ovaj jadni narod pravite ludim...

  • Bau

    30. septembar 2020 | 17:18

    Da.A sta su izgradili pored toga,bez dozvole Bog sveti zna...kao nije se znalo,ma nemojte?

  • e moji

    30. septembar 2020 | 17:07

    ...и, у им’ Бога да наставе градњу?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA