Pijani mladić usmrtio autom baku u Novom Sadu?

U zakonskom roku će biti priveden na saslušanje

  • 7
Mrtvo telo, leš, ubistvo, samoubistvo, saobraćajna nesreća, auto, put, udes, sudar

Foto ilustracija: Shutterstock

Posle saobraćajne nesreće danas u na Rumenačkom putu u Novom Sadu u kojoj je poginula žena starosti 73 godine čiji identitet zasada nije poznat, vozaču automobila (26) je određeno zadržavanje do 48 sati.

On se, kako saznaju Novosti, sumnjiči da je u alkoholisanom stanju počinio teško delo protiv bezbednosti saobraćaja, i u zakonskom roku će biti priveden na saslušanje.

Vozač automobila je juče nešto posle 13 časova u pomenutoj ulici naleteo na 73-godišnju ženu kada je ona nepropisno prelazila kolovoz.

 

Uviđaj na mestu nesreće su obavili dežurni viši javni tužilac uz pomoć saobraćajne policije.

Video: Vozač automobila udario ženu na trotoaru u Čačku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gramzi - Bagins

    1. oktobar 2020 | 08:16

    I, naravno, opet je, po difoltu, kriv vozač, i to samo zato što je popio, a nije kriva baba koja je nepropisno prelazila kolovoz, iako je očigledno da se ova nesreća ne bi desila da ona nije prelazila ulicu van pešačkog prelaza... Ovde su vozači tretirani kao crnci u SAD... Krivi čak i kad je očigledno da nisu...

  • Zoki

    1. oktobar 2020 | 09:40

    Juce sam prosao pored tog mesta,tu nema jurnjave,nije mogla damse razvije brzina,nek objave koliko je brzo isao,nego kad je vec pre popio,i nek kazu koliko promila alkohola je imao,nesreca je ta sa pratimo neke zemlje gde nije isti mentalitet, vratite na 0,5 primila i pojacajte kazne ako bude preko toga. A ne ako je 0,3 on je u alkoholisanom stanju,a to bude i jedno vece pivo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA