Baba tinejdžera osumnjičenog za zlostavljanje dečaka: Moj unuk je dobro dete, samo se igrao sa njim

- Sve nam je to namešteno jer smo sirotinja - tvrdi M. V.

  • 2
Dečak, zlostavljanje, maltretiranje Foto: Shutterstock

Tinejdžer star 16 godina osumnjičen je da je seksualno zlostavljao svog daljeg rođaka, dečaka (7) iz okoline Aleksinca. Tinejdžera je prijavila majka sedmogodišnjaka, a policija je, zbog sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljeno vršenje polnih radnji, podnela krivičnu prijavu protiv starijeg maloletnika Višem tužilaštvu u Nišu.

Ipak, baka okrivljenog dečaka tvrdi da ti navodi nisu istiniti.

- Moj unuk je dobro dete, nije ni pipnuo tog dečaka, samo se sa njim igrao. Nevino je optužen, zatvorio se u sebe, ne jede, ni ne spava. Sve nam je to namešteno jer smo sirotinja - tvrdi M. V., baka šesnaestogodišnjaka iz okoline Aleksinca.

Majka dečaka koji je navodno zlostavljan obratila se medijima iz Švajcarske gde živi, zahtevajući da niško pravosuđe kazni napadača na njeno dete. Kako je rekla, mališana je zlostavljao dalji rođak, a sve se dešavalo u štali njegove porodice.

Međutim, baka po ocu osumnjičenog tinejdžera tvrdi da je sve izmišljotina.

- Žrtve smo komšijske pakosti. Bili su ljubomorni što lepo živimo sa rođacima iz Švajcarske koji su bogati, a mi smo sirotinja. Oni su u nas imali poverenje, kuću smo im čuvali dok ne dođu u selo. Svi to znaju, svi koji ovde žive to mogu da posvedoče, moja snaha je čuvala tog dečaka i stalno je dolazio kod nas - tvrdi ova žena.

Kaže i da joj unuk sada preživljava pravu golgotu.

- Bio je u policiji i u Centru za socijalni rad, na sud ga još nisu pozivali. On je sitan, mršav, ma nije bio u stanju da nekome naudi - uporna je M. V.

Istinu o navodnom zlostavljanju sedmogodišnjaka treba da utvrdi niško pravosuđe. Policija je protiv osumnjičenog maloletnika podnela krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu zbog nedozovljenih polnih radnji. Dokle se stiglo u postupanju po prijavi, nismo uspeli da saznamo, jer se Više javno tužilaštvo pozvalo na propise koji ih obavezuju na zaštitu maloletnika tokom postupka.

Video: Zlostavljači ucenjuju decu, a njihove najgore pretnje na kraju se obistine

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🤔🤔🤔

    2. oktobar 2020 | 14:35

    Decko koji je zlostavljan zna ko mu je i sta radio. Treba pitati to dete bez prisustva najblizih,samo nasamo sa psihologom i predstavnika iz suda. Dete ima 7 godina,zna da govori pa neka kaze,i znace se ko je kriv

  • Lord

    2. oktobar 2020 | 15:06

    Ma da,zlatno dete,a otkud onda povrede kod sedmogodisnjaka?Uglavnom su serijske ubice bile dobri muzevi,roditelji,komsije...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA