≫ 

Ovo je Marija, ubijena u golfu u Pančevu: Iz čuvene je porodice, imala bebu kod kuće i odraslu ćerku

- Naložena je obdukcija i ukoliko ona isključi mogućnost ubistva i samoubistva tražiće se drugi osumnjičeni - rečeno nam je u Višem javnom tužilaštvu u Pančevu

  • 61
Marija Stanojoska Foto: Facebook

Marija S. (31), čije je beživotno telo pronađeno juče u 15 sati u "golfu" u Pančevu, u kojem je bio i leš Milana Ž. (41), rodom je iz Kačareva, a kako Telegraf.rs saznaje od njenih komšija, ona se rano udala i, u međuvremenu, rastala od supruga.

Komšije iz Kačareva o njoj imaju samo reči hvale. Pričaju da je imala dvoje dece, jedno koje je tinejdžerka, a drugo ima samo oko godinu dana.

- Prvi put se porodila pre svoje 18. godine. Ima još jedno dete od godinu dana. Bila je jedno vreme i u Nemačkoj na usavršavanju jezika - kažu komšije šokirane svime što se dogodilo, jer je Marija iz dobre familije.

Pretpostavljaju da će sada brigu o deci da preuzmu njeni otac i majka.  

Njena bliska drugarica iz detinjstva kaže da Marija potiče iz dobrostojeće porodice, kao i da su roditelji ulagali u nju da se školuje.

- Majka joj je držala butik, a otac je preduzetnik. To je jedna fina porodica, a Marija je vrlo mlada ostala trudna, međutim, naravno, rodila je dete, završila je i srednju i fakultet i  zaposlila se. To njeno starije dete, ćerka, ide u srednju školu i izrasla je u divnu i vaspitanu curu - kaže Marijina drugarica.

Kako je ispričala za Telegraf.rs, ne može da veruje da joj se tako nešto desilo, posebno što ona sada ima i bebu kod kuće kojoj je mama preko potrebna...

Tela Marije i Milana juče su pronađena u "golfu" u centru Pančeva. Automobil je bio Marijin.

Oni su navodno, bili u emotivnoj vezi. Milan je došao do zgrade u kojoj je živela Marija kako bi se sastao sa njom. Ušao je u "golf", sumnja se da su se posvađali i da je Milan najpre ubio nju, a zatim sebe.

Pančevo, ofdvoženje "Golf" u kojem su pronađena tela Marije i Milana Printskrin: AMG video

Na njihovim telima pronađene su prostrelne rane u predelu glave nanete vatrenim oružjem, a u "golfu" se nalazio i pištolj, kalibra 7,65 mm, kojim je, najverovatnije i izvršen zločin.

U Višem javnom tužilaštvu u Pančevu za Telegraf.rs je rečeno da je naložena obdukcija tela, od koje će zavisiti dalja istraga.

- Naložena je obdukcija i ukoliko ona isključi mogućnost ubistva i samoubistva tražiće se drugi osumnjičeni - rečeno nam je u tužilaštvu.

Milan Ž. je, inače, iz Velikog Gradišta, a Marija S. je imala boravište u Pančevu.

Pogledajte slike Marije i Milana, koji je, takođe, pronađen mrtav u golfu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • shampita

    7. oktobar 2020 | 12:42

    Citam komentare i ne verujem. Svi se bave zrtvom, mrtvu je pljuju i razapinju. OK, nije bila svetica, rodila dete sa 16 ili 17 god pa sta? Da li to znaci da zasluzuje da umre. Njena deca su ostala bez majke, roditelji bez cerke...Svako od nas moze da zivi kako zeli dokle god ne ugrozavamo druge to je OK. Ko ste vi da neciji zivot stavljate na kantar i da ga vrednujete da li malo vredi pa nije steta ako ode. Niko nikome ne moze ni zbog cega oduzeti zivot.

  • Gaga

    7. oktobar 2020 | 12:43

    Ja imam troje dece. Kad bih se razvela ne bi mi palo na pamet vise da imam neke veze. Prvo bih mislila koga pustam u zivot moje dece. Koje tajne ima i kakvog je mentalnog sklopa taj covek. Nikome vise i ne verujem. Sto rece moja koleginica, bar sada ima ovih igracaka. Razumem i ako neko zeli osobu pored sebe. Ovo je samo moje mišljenje.

  • Baxter

    7. oktobar 2020 | 11:26

    Bas fina neka, sa 31 god zivota vec ima skoro punoletnu cerku, sjajno vaspitana bila, nema sta ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA