≫ 

Beograđanin napravio udes i pobegao, pa pretukao ženu: Za 3 dela dobio jednu kaznu, i to sporazumom

Osumnjičeni će morati da se leči i od alkoholizma

  • 1
Volan, Kola, Auto Foto: Pixabay.com

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu nakon izvedenih dokaznih radnji, sa osumnjičenim Ć. D. (40) zaključilo je sporazum o priznavanju krivičnih dela.

Ć. D. je najpre izazvao saobraćajnu nesreću pa pobegao, a nakon toga vršio nasilje nad suprugom u stanu zbog čega je osuđen na devet meseci zatvora.

Osumnjičeni je izvršio više krivičnih dela i to: Ugrožavanje javnog saobraćaja iz člana 289. stav 1 KZ, krivično delo Nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi iz člana 296 stav 1 KZ i krivično delo Nasilje u porodici iz člana 194 stava 1 KZ, te je od strane suda izrečena kazna zatvora u trajanju od devet meseci uz izricanje mere bezbednosti.

Mere bezbednosti koje su mu izrečene su obavezno lečenje alkoholičara koja će bit izvršena u zavodu za izvršenje za vreme trajanja zatvorske kazne i zabrana upravljanja motornim vozilom u trajanju od jedne godine koja će se spovesti nakon izvršavanja kazne zatvora.

Kako je saopšteno nakon njegovog hapšenja, Ć. D. je najpre u nedelju, 27. septembra, učestvovao u saobraćajnoj nezgodi, u kojoj je šest osoba zadobilo lake telesne povrede, nakon čega je pobegao sa mesta nezgode ne pružajući pomoć povređenima.

Dalje se uputio kod supruge, koju je psihički maltretirao, a posle toga se vratio u stan, nastavio da putem društvenih mreža ugrožava sigurnost pretnjama po život prijatelju svoje supruge.

Pronađen je u tom stanu i uhapšen.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vanste

    19. oktobar 2020 | 15:33

    Svejeto malo pobeći sa mesta nesreće i nepružiti pomoć povređenima to je za kaznu 5, god zatvora a gde je ostalo , sud prolupao pa pravi nagodbu, ako to radi onda po đepu razvali ,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA