≫ 

Bolne reči sestre poginulog igrača Partizana za rođendan: "Osećam kao da smo zajedno, znam da si tu"

"Srećan rođendan, Igi moj, čuvaj Jeku, volim vas snažno"

  • 0
Ignjat i Jevrem Popović Foto: Telegraf

Da nije nastradao u teškoj saobraćajnoj nesreći sa bratom i maćehom 2013. godine, mladi rukometaš Partizana, Ignjat Popović, danas bi napunio 25 godina. Kao i uvek do sada, njihova sestra posvetila mu je emotivne reči.

- Danas imam osećaj kao da smo zajedno, došli smo kod tetke, sinoć proslavili Pekijev rođendan, danas slavimo tvoj. Beskrajno te volim, fališ mi svakog minuta, znam da si tu, osećam te. Ti si uvek bio moj glas razuma, razgovarao sa mnom kao da si stariji od mene, davao mi savete, volela bih danas da popričamo kad puniš 25 - napisala je na svom Instagram profilu.

- Zaustaviću se ovde jer danas je moj srećan dan, rodio si se! Stigli smo ti i ja sve da uradimo što je trebalo, bio si dovoljno veliki za sve. Dalje idem jako za svo troje! Srećan rođendan, Igi moj, čuvaj Jeku, volim vas snažno - dodala je.

Podsećamo, rukometaši Partizana, Ignjat i Jevrem Popović iz Beograda, poginuli su sa maćehom Vukicom 15. septembra 2013. godine kada se “jugo”, kojim su putovali na svadbu u Rašku, direktno sudario sa šleperom. Mladići su tada imali 18 i 16 godina, a njihova maćeha Vukica 44. Ignjat je nastradao mesec dana pre svog pounoletstva - 18. rođendana.

Od siline udara troje putnika u "jugu" ostali su na mestu mrtvi.

Na veselje u Rašku u nedelju izjutra krenula je sa dvoja kola skoro čitava porodica Popović. U “mercedesu”, koji je išao napred, bio je otac tinejdžera sa ostatkom familije.

Dan pre tragične smrti u saobraćajnoj nesreći mladi rukometaši Partizana Jevrem (16) i Ignjat Popović (18) došli su u klub sa ocem Zvonkom i zamolili za odsustvo zbog odlaska u Rašku na svadbu rođaka.

Njihov otac Zvonko Popović takođe je pripadnik crno-bele porodice u istom sportu, osamdesetih godina bio je prvotimac u ekipi koja je igrala u drugoj ligi.

Stariji Ignjat (18) bio je perspektivan golman, a njegov mlađi brat Jevrem igrao je na poziciji levog beka. Prošao je sve klupske selekcije u klubu u kome je proveo više od šest godina.

Video sa uviđaja:

Video: Volim te tata, ti si moj heroj: Potresan govor na sahrani ubijenog vođe Grobara

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA