≫ 

Porodični obračun kod Negotina: Udario oca palicom u glavu, umešao se i deda, majka zvala policiju

Ovo delo je okarakterisano kao nasilje u porodici, a o svemu je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Negotinu

  • 0
Tuča, nasilje, bejzbol palica, kriminal

Foto: Shutterstock

D. P. (32) iz Radujevca kod Negotina, zbog sumnje da je počinio krivično delo nasilje u porodici. Kako piše Blic, D. P. je svojim automobilom krenuo za autom u kojim su bili njegov otac S. P. (55), majka V. P. (53) i njen otac D. P. Kada je sustigao automobil, na Radujevačkom putu u Negotinu, osumnjičeni je izašao iz svog vozila, a zatim aluminijumskom palicom udario oca u glavu.

U tom trenutku je nastao opšti metež na ulici. Deda je pokušao da zaustavi mladića, a zatim je došlo do međusobne tuče između D. P. sa jedne strane i njegovog oca i dede sa druge.

Videvši da je situacija izmakla kontroli, majka je odmah pozvala policiju, koja je brzo stigla na lice mesta i sprečila da ne dođe do težih povreda.

Policajci su savladali D. P. i vozilom hitne pomoći on i njegova otac su prevezeni u Zdravstveni centar u Negotinu gde im je ukazana medicinska pomoć.

O svemu je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Negotinu koje je delo okvalifikovalo kao nasilje u porodici.

Inače do sada nije bilo prijava za nasilje u porodici kada je reč o ovoj familiji.

Nezvanično, D. P. je navodno napao oca jer on nije želeo da mu da novac. Njemu je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA