≫ 

Teške reči oca ubijenog Miloša: Da je ostao bez ruke, noge. Ni novac, stanovi, vozila, sve je ništa

Goran Mileusnić je komentarisao i snimke sa bezbednosnih kamera

  • 21

Nakon suđenja osumnjičenom Neđeljku Đuroviću, za ubistvo Miloša Mileusnića, otac žrtve, Goran, poslao je svima poruku da je život najvažniji, lep i da svi treba da ga cene. Napomenuo je da je on to shvatio na najteži mogući način. 

Na suđenju je prikazano pet snimaka sa bezbednosnih kamera. Za četiri, osumnjičeni Neđeljko, izjavio je da on nije na njima. Samo je za jedan, poslednji snimak iz prodavnice, priznao da to jeste on.

Ocu ubijenog Miloša Mileusnića, Goranu, novinar portala Telegraf.rs postavio je pitanje kako se osećao dok je Neđeljko izjavljivao da on nije na snimcima.

- Kako da se osećaš, nemaš neka osećanja, totalno otupiš na tako neke gluposti. Najgore je to saznanje da mog sina nema, to je nepovratni proces. Sto puta sam razmišljao da je ostao bez noge, ruke... Samo da je živ. Gledaš ljude posle, koji imaju hendikepiranu decu pa se muče, ali opet i da je takav, ali samo opet da je tu, ali ne vredi... - rekao je nesrećni roditelj.

Kako kaže otac, kom je na svirep način oduzet sin, čovek uđe u neki drugi svet.

- Gledaš ljude oko sebe, gledaš život ide dalje i svi treba da budu srećni što su živi i da cene život, ali to što ja pričam treba da podrži i sudstvo i ceo sistem, a to je da je život najvažniji. Ni automobili, ni novac, ni stanovi... Sve je ništa. Ja sam to shvatio na teži način, nisam ni hteo da shvatim... Stalno juriš za nekim novcem, posao, posao, međutim, život me je na teži način naučio šta je vredno. Šta da radim? Moja poruka ljudima je da cene život, i da je život lep, i da je to najvrednije što imamo - kazao je za Telegraf.rs Goran Mileusnić.

Objasnio je da je, njega što se tiče, slučaj jasan i napomenuo da je nezgodno što kamere nisu profesionalne, pa ne može da se zumira lice.

- Na jednom snimku se vidi osoba, kako iz leve u desnu ruku prebacuje nož i to je neki običan kuhinjski nož. I na levoj nogavici, ispod kolena, ima neki znak. Normalno okrivljeni nije priznao da je to on. Video na kom priznaje da je on, jeste kad ulazi u prodavnicu i na samom ulazu se vidi beleg na trenerci, tako da, ako je priznao da je to on, onda je i na onom drugom snimku - ispričao je sagovornik.

Goran je istakao da okrivljeni nije hteo da prizna da je na snimcima i rekao je da je od starta viđeno da idu na to da je to počinio neko drugi.

- Koriste se kojekakvim smicalicama, lažima... Šta ćeš, moraš da trpiš tu torturu... Odbrana ide na to da su njemu dali da dira nož kad je otkrio gde je - izjavio je Goran Mileusnić.

Celu izjavu oca poslušajte u videu na početku snimka.

Video: Nastavlja se suđenje Neđeljku za ubistvo studenta Miloša

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zzzzz

    20. oktobar 2020 | 15:49

    Ovo je sramota za drzavu Srbiju,za pravosudje ,sramota dok se slusa samo,kakvi dokazi,vestaci ,samo pogledajte facu optuzenog da li Vam treba jos dokaza,nadam se najvecoj mogucoj kazni...porodici nastradalog momka zelim da istraju i imaju snage uz njih smo.

  • Ja

    20. oktobar 2020 | 15:50

    Veliko postovanje za Gorana!

  • Deda Tomo

    20. oktobar 2020 | 16:22

    Otac ubijenog Miloša samo neka postupi kao Rade Đukič jedino tako bi došo do nekakve pravde

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA