≫ 

Osuđen ubica iz Belog Blata: Pijan tukao žrtvu, a kad je muškarac pao na pod, dokrajčio da je nogom

Tužilac je nezadovoljan visinom presude, traži više godina zatvora

  • 1
Mladić, tužan, kriminalac, zatvor Foto: Pixabay

Viši sud u Zrenjaninu proglasio je krivim J. K. i osudio ga je na kaznu zatvora u trajanju od devet godina, zbog krivičnog dela ubistva.

On je proglašen krivim da je 15. jula prošle godine, u Belom Blatu, u pijanom stanju, ubio K. J. Zločin je, kako je navedeno, počinio „usled stanja alkoholisanosti, smanjeno sposoban da shvati značaj svog dela i da upravlja svojim postupcima“, piše Dnevnik.

Nakon rasprave, on je uhvatio žrtvu za vrat i zatim joj zadao više udaraca pesnicom u glavu. Napadnuti muškarac je usled udaraca pao na ivicu kreveta, a potom je leđima i glavom udario o pod prostorije.

Okrivljeni mu je tada prišao, te je nogama stao na gornji deo trupa, usled čega je K. J. zadobio teške telesne povrede opasne po život, od kojih je i preminuo.

Nezadovoljan visinom izrečene kazne, viši javni tužilac u Zrenjaninu je najavio da će u zakonskom roku protiv presude izjaviti žalbu, zahtevajući da se okrivljeni osudi na kaznu zatvora u dužem vremenskom trajanju.

Video: Otac ubijenog studenta Miloša poslao svima poruku posle nastavka suđenja Neđeljku Đuroviću

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lord

    21. oktobar 2020 | 09:56

    Olaksavajuca okolnost to sto je bio pijan???Pa da li je ovaj sudija normalan...???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA