Stigli nalazi obdukcije za Dragana koji je pronađen mrtav s povredama na glavi: Poznato kako je umro

Sumnjalo se da je možda ubijen

  • 0
Les, mrtvak, mrtvacnica, mtrav covek

Foto-ilustracija: Shutterstock

Dragan M. (57), iz zaseoka Vučkovac u selu Ratković kod Rekovca, čije je telo pre dva dana pronađeno ispod stepeništa njegove porodične kuće, umro je od infarkta, a povrede koje je imao na glavi, zadobio je od pada sa stepeništa, pokazala je obdukcija. Reč je o takozvanoj zadesnoj smrti, koju je izazvao zastoj rada srčanog mišića.

- Zatekli su ga kako leži na stomaku, dok je na potiljku bile vidljive dve povrede. Dobro je što je urađena obdukcija, jer sada bar znamo da je umro prirodnom smrću. Da nije, zauvek bismo sumnjali da nije ubijen - rekao je, za "Novosti", Milosavljevićev brat od tetke Dragan Jovanović i dodao da kuća nije bila obijena, niti je u njoj bilo premetačine.

- Dragan je živeo sam, jer se nije ženio, a o njemu su brinule dve sestre, koje žive u Kragujevcu.

Da mu se nešto dogodilo, posumnjale su njegove sestre, jer je tog dana trebalo da ode po ručak, koji mu je spremila mlađa sestra. One su pozvale komšinicu Radu Simić, kod koje je Dragan svakog dana u podne pio kafu. Njegovo beživotno telo, komšinica je našla oko 16.30.

Zbog povreda na glavi, dok nisu stigli rezultati obdukcije sumnjalo se da je Dragan možda ubijen.

- Dragan je bio dobar čovek i domaćin. Koliko znam, ni sa kim nije bio u sukobu, niti znam da je imao neprijatelje. Ne verujem ni da bi ga neko ubio zbog novca, jer je živeo od penzije koju je zaradio u kragujevačkoj "Zastavi". Često sam se družio sa njim - rekao nam je komšija Milan Josifović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA