≫ 

Muškarac iz Požarevca uhapšen zbog sumnje da je silovao sestru poznate voditeljke

Njih dvoje su, prenose mediji, bivši par

  • 6
Maltretiranje devojke, silovanje Foto-ilustracija: Shutterstock

Požarevljaninu M. R. (33) određen je pritvor zbog sumnje da je u noći između 17. i 18. oktobra silovao svoju bivšu devojku (22), inače sestru po ocu poznate srpske voditeljke.

Kako Blic saznaje, on je ranije privođen zbog seksulanih krivičnih dela, a sudija za prethodni postupak Višeg suda u Požarevcu, odredio mu je pritvor da ne bi uticao na svedoke koji treba da budu saslušani u istrazi i kako ne bi ponovio krivično delo za koje je sada osumnjičen.

M. R. se tereti da je u noći između 17. i 18. oktobra u stanu koji je iznajmio u centru Požarevca silovao bivšu devojku.

- Njih dvoje su raskinuli. Ona inače više vremena provodi u Beogradu i tog dana je došla iz prestonice i pozvala je osumnjičenog da se nađu - saznaje portal od izvora upoznatog sa istragom.

Bivši par je, kao navode, prvo šetao po gradu. Nakon toga su otišli na žurku u kafić, pa u Svilajnac, u kockarnicu. Na kraju su se vratili u Požarevac i otišli u stan koji je osumnjičeni iznamljivao u centru grada.

- Devojka nije želela da imaju odnose. On je pokušavao da je primora, prvo milom, a zatim silom. Prvo joj je pretio, a zatim i fizički nasrnuo na nju. Savladao ju je i silovao dva puta - priča izvor Blica.

Majka pozvala policiju

Kako se devojka nije pojavljivala kući, majka je zabrinuta za bezbdenost ćerke pozvala policiju. Majka je, dalje navodi portal, pretpostavila gde je i sa kim je devojka.

Patrola je otišla na mesto gde je prema pretpostavki majke mogla biti ćerka i zatekla devojku koja je imala modrice po telu. M. R. je, navode, bio sa njom i priveden je.

Video: Ispovest majke zlostavljane devojčice: Zapaliću ga, imao je alkohol u krvi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bosiljka

    22. oktobar 2020 | 08:55

    Bivsa devojka ga pozvala, provodila se snjim celu noc.Dobrovoljno otisla u njegov stan i sta je ocekivala...da joj recituje pesme? Da joj je bio dobar, ne bi raskinula i zasto ga je ponovo pitrazila? Zao mi je devojke ali kriva je i ona.

  • D

    22. oktobar 2020 | 09:27

    Sta ce kod njega i ko organizuje zurku u kaficu, kada je zabranjeno?

  • jahve

    22. oktobar 2020 | 09:13

    Mica bez kafica. Šta bi sa onom Glumicom koja nije silovana a prijavila Danijela Swarceneger??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA