Žene u Ivanjici lagale da žive dalje da bi dobile novac za prevoz i tako "zaradile" 700.000 dinara

Osumnjičene su privedene nadležnom tužilaštvu u Ivanjici

  • 10
Hapšenje, žena devojka, lisice na rukama Foto: Shutterstock

Policija u Ivanjici je uhapsila S. S. (65), A. M. (37), T. S. (34), S. P. (56) i V. L. (47), zbog sumnje da su izvršile krivično delo prevare.

One se sumnjiče da su odgovornim licima ustanova u kojima rade lažno prikazale da žive izvan Ivanjice, na osnovu čega im je odobreno korišćenje naknada za troškove prevoza.

Na taj način su, kako se sumnja, oštetile budžet Republike Srbije za oko 700.000 dinara.

Osumnjičene su privedene nadležnom tužilaštvu u Ivanjici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PECA

    22. oktobar 2020 | 17:45

    A nema ni dva dana kako je najavio borbu protiv kriminalaca i mafije. Nisam verovao da će početi baš tako brzo sa spektakularnin akcijama.

  • Bško

    22. oktobar 2020 | 18:11

    Neko se prujavio da živi izvan grada za 3000,00rsd mesečno da bi preživeo i privedu ga.Ako oštetiš državu za milione onda dobiješ sve povlastice od te iste države.Gledajući kroz istoriju menjaju se samo akteri a prilike ostaju iste.Na tankom se kola lome.

  • Djole

    22. oktobar 2020 | 17:24

    Pa sta je to čudno? Ceo krusik iz Valjeva to radi. Prijave se negde van Valjeva a žive na 5 minuta od posla. I to svi znaju pa i direktori. Kao i to što namerno zapošljavaju ljude sa Uba a ne iz Valjeva. Kada se zapošljavas traže da ili imaš bas bas jaku vezu ili da si clan stranke. Vise para im tj nam odlazi na njihove putne troškove nego na plate.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA