Sudija upozorila Flekicu, optuženog za ubistvo Kristine: Pazite šta pišete u pismima, ja ih čitam

Sudija je Srebrića, osumnjičenog za ubistvo Kristine Kaplanović, upozorila da može svima da piše o svemu šta hoće, samo ne o krivičnom delu, suđenju i kako nije kriv

  • 3
Kristina Kaplanović, Miloš Srebrić Foto: Facebook/Kristina Kaplanović, informer.rs

Suđenje Milošu Srebriću za ubistvo Kristine Kaplanović na benzinskoj pumpi u Velikom Mokrom Lugu, nastavljeno je u Višem sudu, a sudija Marina Anđelković opomenula ga je da ubuduće vodi računa šta piše u pismima koja šalje iz zatvora.

Kako je rekla može svima da piše o svemu šta hoće, samo ne o krivičnom delu, suđenju i kako nije kriv.

- Vi dobro znate da sva ta pisma prolaze kroz moje ruke i imam osećaj da se trudite da na taj način utičete na mene - obratila mu se sudija Anđelković a prenose Novosti:

- Ja sam ta pisma zadržala i skrećem vam pažnju da sledeći put vodite računa šta pišete.

Inače na ročištu Srebrićevi branioci su unakrsno ispitivali Dragomira Matijevića, koji je veštačio bazne stanice i telefone njihovog branjenika i Stefana Rokvića, optuženog za neprijavljivanje dela.

Veštak je rekao da je veštačio podatke na potezu od Rokvićevog stana na Neimaru do pumpe, koji su mu dostavljeni, a koje je neko ranije prikupio. Naveo je da misli da su to kompletni podaci, mada mu nisu dati oni koji pokrivaju i petlju na Bubanj potoku, ali je on prilikom veštačenja vršio merenja i na tom delu.

Veštak je kazao da je Rokvić u 22.05 časova bio u Velikom Mokrom Lugu i telefonom pričao sa nekim na Neimaru. Inače Kristina je ubijena u 22.35 časova. 

Video: Pumpa na kojoj je ubijena Kristina Kaplanović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tobla

    23. oktobar 2020 | 08:01

    Kroz redove - metni koji dinar medju pisma.

  • Deki

    23. oktobar 2020 | 10:46

    Osudite barabu na 40 g, ko je onda ubio nego on.

  • Zašto pravda stalno gubi?

    23. oktobar 2020 | 11:38

    Svi kao papagaji ponavljaju da prvo treba srediti stanje u pravosudju, posebno tužilaštvu, a ni makac na tom planu. Kakva bre borba protiv mafije kada godinu dana nemamo presudu za ubistvo na pumpi. I kamere i svedoci i bazne stanice, praćenje razgovora, pa brate ili je kriv, ili nije, šta se sudi godinu dana??? A dete ubijeno za nekoliko dinara :(

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA