≫ 

Kolumbijka Sonja se oglasila na 40. dan od smrti Strahinje Stojanovića: Ljubav i bol u 8 slika

Stojanović je ubijen 13. septembra

  • 0
Sonja Suarez slike

Printskrin: Instagram

Tačno ne 40 dana nakon ubistva Strahinje Stojanovića, njegova devojka Sonja Suarez na instagramu prisetila se svoje tragično izgubljene ljubavi. Ona je na svom storiju objavila nekoliko fotografija iz vremena koje je bezbrižno provodila sa Stojanovićem na raznim putovanjima.

Fotografije su sa putovanja, a Sonja je na njima nasmejana i u zagrljaju Strahinje ili zajedno i sa prijateljima. Njihiv život izgledao je bezbrižno.

Sonja, inače, često objavljuje zajedničke fotografije na kojima se vidi kako je uživala sa Strahinjom, često na plažama i putovanjima.

Ubistvo Strahinje Stojanovića dogodilo se 13. septembra u Ulici omladinskih brigada, kada je u njegovom automobilu eksplodirala bomba. Kraj njega je sedela i Sonja, koja je ostala nepovređena.

Strahinja joj je, praktično, umro na rukama, a njoj je bio zabranjen izlazak iz zemlje, zbog istrage koja je vođena.

Ona je tvrdila da se Strahinja nije bavio kriminalom i da ju je pogodilo to što je dovođen u vezu sa ubistvom advokata Miše Ognjanovića.

Inače, sličan napad na Stojanovića dogodio se 2018. godine, a preživeo je zahvaljujući pukoj sreći - u trenutku eksplozije bio je izvan automobila, ali je teško povređena njegova tadašnja devojka, španska misica Olac Bilbao

Video: Kolumbijka dan posle saslušanja objavila snimak sa likvidiranim Strahinjom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA