≫ 

Ovde je pronađeno telo dečaka, čulo se: Gde je policija? "Odrastali su zajedno, bio je dobro dete"

Stanari pričaju da je pokušana i reanimacija dečaka, ali bez uspeha

  • 31

Naši reporteri obišli su raskrsnicu ulica Koste Stamenkovića i Janka Veselinovića, gde je noćas pronađeno telo petnaestogodišnjeg Nišlije.

Na mestu tragedije nema nikakvih tragova, a prolaznici sa nevericom gledaju u ugao ulica gde je dečak skončao.

Stanari kažu da je jedino što su u toku noći čuli bila - buka.

- Otvorio sam prozor i video gužvu, ljudi su se okupljali, neko je vikao: "Gde je policija, zovite policiju". Ništa više ne znam, zatvorio sam prozor i vratio se da spavam - kazao je.

Pokušana je i reanimacija dečaka, ali bez uspeha.

Slavoljub Živadinović, direktor niškog Zavoda za hitnu medicinsku pomoć saopštio je da se kod njih smrt dečaka vodi kao smrt nepoznatog uzroka.

- Poziv smo primili u 1.37 sati, ekipa na licu mesta je bila u 1.40, pacijent je zatečen sa srčanim zastojem, dali smo mu 4 adrenalina, preduzeta je reanimacija i tokom transporta do dečje klinike sve vreme je vršena reanimacija i onda su ga preuzeli lekari - kazao je Živadinović.

Bio u društvu školske drugarice, njena baka u šoku

Baka devojčice E. S, koja je bila u društvu preminulog dečaka, kaže da se šokirala kada joj je jutros na vrata zazvonila policija.

- Zabrinula sam se kada sam ugledala dvojicu policajaca, a još više kad su mi rekli da traže moju unuku, međutim, rekli su mi da ne brinem, da je ona dobro, ali da moraju sa njom da razgovaraju. Objasnili su mi da je bila u društvu sa dečakom, te da su noćas bežali od nekog čoveka i da je drug moje unuke preminuo. Mnogo me je to pogodilo, jer poznajem dete, zajedno su išli u OŠ "Ratko Vukićević", uvek su se lepo družili. Nije bio problematičan, bio je baš dobar dečak, pa sam se mnogo potresla kada sam saznala za njegovu smrt - kaže nam Zorka S.

Ona dodaje da se sinoć čula sa unukom i da je ona trebalo da noć provede kod nje, ali da joj je kazala da se predomislila pre nego što se tragedija dogodila.

- Javila mi se i snaja iz policije, unuka trenutno daje izjavu. Nisam se videla sa detetom, jer oni ne žive ovde, već stanuju privatno, tako da od nje ništa nisam čula - kazala je baka.

Neobično je bilo i to što je jedno vozilo bilo parkirano nasred pešačkog prelaza, pričaju stanari. Na ulici je zavladala panika i strah, jer se veći broj njih okupio da pomogne dečaku koji nije davao znakove života, a čiji pad je bio misteriozan, jer nije imao nikakve vidljive povrede.

Iako niko od očevidaca nije to mogao da potvrdi, pronela se vest da je nesrećni dečak bežao zajedno sa drugovima od čoveka koji je imao nož.

- Deca su videla čoveka koji je jeo i nešto je govorio. Tinejdžer se nakon što je sa društvom prošao kraj njega, vratio jer je pomislio da se njemu obratio. Međutim, kad mu je prišao, taj čovek je izvadio nož. Svo troje su počeli da beže, ali je petnaestogodišnjak pao i preminuo - objašnjavaju naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Ipak, veruje se da je u pitanju prirodna smrt, a da li je povezana sa stresom koji je dete preživelo, tek će se utvrditi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jasmina

    24. oktobar 2020 | 13:19

    Otvorio prozor, video gužvu i vratio se da spava, a dali treba pomoć komšiji, to ga se ne tiče, strašno.

  • Naivni Gedža

    24. oktobar 2020 | 13:13

    Šta će dete staro 15 godina na ulici u 1,30 sati ujutru?

  • Mima

    24. oktobar 2020 | 13:29

    Ulicama srpskih gradova setaju deca koja bi u tom vremenu trebala da budu u krevetu.Dali znaju roditelji gde i sa kim su deca od 15god.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA