≫ 

Bol drugarice preminulog dečaka: "Bežali smo zbog noža, šamarala sam ga, mislila sam da se šali"

- Čula sam ga kako kaže: "Stanite", a onda je pao - kaže drugarica pokojnog dečaka iz Niša

  • 19
Mrtvo telo, leš, ubistvo, samoubistvo, saobraćajna nesreća, auto, put, udes, sudar Foto ilustracija: Shutterstock

Petnaestogodišnja E. S. bila je u društvu svog vršnjaka A. Ć. koji je sinoć preminuo bežeći od, za sada, nepoznatog mladića smatrajući da će ga napasti nožem. Ona kaže da se sa njim i njihovim zajedničkim drugom Đ. S. vraćala iz Čaira kada su ugledali momka od koga su se uplašili.

- Videla sam ga da nešto jede, jer je u rukama imao neku kesu. Ništa nije nagoveštavalo da će nas napasti... Bio je iza nas, a moji drugovi su se naglas šalili, pričajući o nekom događaju koji im se desio pre nego što smo se našli. Naime, videli su nekog mladića koji je udario u banderu, pa su ga imitirali i naglas se smejali. Međutim, izgleda da je taj mladić pomislio da se njemu podsmevao. Prišao je A. Ć. i kazao: "Šta je bilo bre?" On se uplašio, a ja sam rekla da požurimo da pobegnemo da ga ne sretnemo ponovo – opisuje tragičan događaj tinejdžerka.

Kaže da su trčali ka ulici u kojoj ona živi i da je preminuli dečak bio iza njih.

- Čula sam ga kako kaže: "Stanite", a onda je pao. Mislila sam da se šali sa nama jer takav je bio, voleo je da pravi viceve. Prišla sam mu i počela da ga šamaram, smatrajući da će prestati sa šalom, jer će ga zaboleti. Nisam ni slutila da je mrtav. Prišli su nam neki momci koji su tu slučajno prošli, pozvali su Hitnu pomoć, ali je za njega bilo kasno – priča tinejdžerka.

Dodaje da je sigurna da je nepoznati mladić imao nož.

- Videla sam ga iz daljine od desetak, petnaestak metara tako da ne znam kakav nož je bio, ali sam ubeđena da ga je imao u rukama. Mnogo sam se potresla, upravo sad sam došla sa saslušanja u policiji – rekla je drugarica preminulog tinejdžera.

Ona ističe da se sa preminulim dečakom nije dugo družila, ali da su se za kratko vreme zbližili.

- Znamo se od ranije, jer smo bili komšije dok se ja nisam preselila, a baš se družimo od kraja letnjeg raspusta. Mnogo je bio druželjubiv, pozitivan, društvo ga je obožavalo – navodi devojčica.

Komentarišući njegovu iznenadnu smrt kaže da nije imala pojma da ima zdravstvenih problema.

- Nikada se nije žalio da je bolestan. Nije tako ni izgledao, ne znam šta je moglo da mu se desi da premine na ulici – rekla je E. S.

Video: Na ovom mestu se 15-godišnjak srušio i preminuo na licu mesta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Za b 018

    24. oktobar 2020 | 15:30

    Ajde bre kakvog nadzora roditelja sa 15 godina. Pa to je prvi razred srednje skole. Tad vecina dece pocinju da izlaze i da piju i imaju prva pijanstva, prve tuce i sta sve ne. Sve je to normalno da kazem. Mozete vi dislajkovati komentar koliko zelite ali ja samo kazem kako jeste.

  • M.

    24. oktobar 2020 | 15:18

    Ja stvarno ne mogu da verujem da postoje ljudi koji na ovako tragicno desavanje daju tako ruzne komentare. Sramota. Nasa drzava treba da bude i u 12 nocu sigurno mesto, gde god se kretali, a na zalost nismo sigurni ni u 2 popodne... i umesto da se borite za pravdu i zastitu danasnje omladine, ja citam komentare u kojima se samo pljuje porodica i doticni decak jer se nasao na ulici....uzasnuta sam stvarno, stidite se svi vi koji imate takvo razmisljanje i ozbiljno preispitajte svoje moralne vrednosti.

  • V8

    24. oktobar 2020 | 15:23

    Ako nije ni taknut tim nožem kao što piše u textu, onda ovaj nazovimo bezkucnik nema veze sa decakovom smrtnoscu, ova mala priča priču ne bi li optužila ovog sa ulice, i taj sa ulice je već u policiji, ako svi dokazi i rezultati budu suprotni od sumnje policije i tužilaštva onaj ulicar ide na ulicu ponovo kao da ništa nije ni bilo, piše da je mali bio i bolestan tako da nema osnova za podizanje krivične odgovornosti, ali pustimo istražne organe da završe svoje pa ćemo videti..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA