≫ 

Žena poginula u teškoj nesreći u Sremskim Karlovcima: Još jedna osoba povređena

Nesrećna žena je nastradala kao pešak

  • 3
Sobraćajna nesreća

Saobraćajna nesreća kod Sremskih Karlovaca / Foto: NS uživo

U saobraćajnoj nesreći jutros na ulazu u Sremske Karlovce, poginula je zasada nepoznata žena, stara oko 60 godina, dok je muškarac starosti 27 godina lakše povređen, piše NS uživo

Prema informacijama sa lica mesta, do nesreće je došlo kada je nakon kontakta sa drugim vozilom, automobil "ford focus", kojim je upravljao muškarac, izleteo i usmrtio ženu koja je stajala na početku pešačkog prelaza.

 

Vozilo se navodno kretalo u smeru ka Novom Sadu i obilazilo kolonu vozila kada je došlo do kontakta sa pikapom koji je najverovatnije skretao levo. Nakon toga Fokus se odbija i udara nesrećnu ženu.

Prema rečima dr Zorana Krulja portparola Službe hitne pomoći, njihova lekarska je intervenisala u 7.20, ali su, nažalost mogli samo da konstatuju smrt ženske osobe. Dvadesetsedmogodišnjak je pregledan na licu mesta i zbrinut.

Policija je na mestu nesreće i obavlja uviđaj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Antap

    27. oktobar 2020 | 10:01

    Ne znam šta je uzrok ove užasne nesreće, ali je činjenica da znatan broj pešaka ne zna da trotoarom treba da se kreće desnom stranom, a kolovozom(ukoliko nema trotoara) levom stranom. Velika je hrabrost, da ne kažem ludost, ići desnom stranom kolovoza i okrenuti leđa vozaču koji je možda zalepljen svetlima drugog auta, blene u telefon itd. Ako se krećete prema njemu onda ipak imate više šanse da preživite. Mnogi će reći da izmišljam toplu vodu i njima se izvinjavam. Pogledajte sami i uverite se koliko ljudi ne zna ova dva elementarna pravila.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA