Lazar "u zemlju propao" nekoliko dana pre ubistva Šarca: Otac osumnjičenog prijavio nestanak

Osumnjičeni Lazar I. ima bogat kriminalni dosije

  • 0
Aleksandar Sarac

Foto: Telegraf, Novosti.rs/Privatna arhiva

Otac Lazara (23) prijavio je policiji nestanak svog sina nekoliko dana pre nego što je, kako se sumnja, pucao iz pištolja u glavu Aleksandru Šarcu (35) u podzemnoj garaži TC Ušće na Novom Beogradu.

Nakon pucnjave Lazar I. je pobegao iz garaže, a policija je brzo pronašla pištolj sa prigušivačem. Na pištolju su nađeni biološki tragovi osumnjičenog, piše Pink.

Na osnovu materijalnih tragova identifikovan je osumnjičeni za ubistvo. On je i dalje u begstvu i za njim se intenzivno traga.

Operativni podaci pokazuju da je u cilju skretanja toka istrage osumnjičeni namerno iz javnost nestao nekoliko dana pre egzekucije u TC. Nije poznato da li je to uradio samoinicijativno ili je u pitanju širi plan organizatora ubistva.

Određena saznanja pokazuju da se osumnjičeni nakon ubistva Šarca skrivao u tzv. štek stanovima. Zbog mogućnosti da pobegne iz zemlje, posebna pažnja je usmerena na falsikovanje dokumenata na graničnim prelazima.

Mada je realnije da će osumnjičeni, ukoliko odluči da napusti Srbiju to pokušati da uradi preko tzv. divljih, alternativnih puteva.

Osumnjičeni Lazar I. ima bogat kriminalni dosije, zbog takozvanih imovinskih krivičnih dela. Istražuje se i eventualna veza Lazara sa članovima kriminalne grupe koja deluje u regionu.

U toku je istraga u kojoj treba da bude uhvaćen osumnjičeni i utvrđen motiv ubistva.

Video: Uznemirujući snimci s mesta gde je upucan Šarac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA