≫ 

Tri akcije policije, zaplenjeno 66 kg droge i pištolj: Petorica privedena, među njima i maloletnik

Zaplenjeno je više od šest kilograma različitih vrsta narkotika

  • 2
Droga, zaplena

Foto: MUP RS

Policija u Beogradu je, u tri odvojene akcije, uhapsila pet osoba zbog sumnje da su izvršile krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i zaplenili više od šest kilograma različitih vrsta narkotika.

Policija je prilikom pretresa stana kod osumnjičenih M. S. (21), N. N. (18) i sedamnaestogodišnjeg mladića pronašla i zaplenila 30 grama kokaina, 481 tabletu ekstazija, kao i kilogram marihuane, saopštio je MUP.

Osumnjičeni M. S, kod koga je pronađen pištolj sa municijom, tereti se da je počinio i krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Droga, zaplena

Foto: MUP RS

U drugoj akciji, uhapšen je N. B. (47), kod koga je u automobilu i stanu pronađeno pet kilograma kanabisa i šest grama kokaina.

Pretresom stana osumnjičenog Đ. D. (26) policija je pronašla i zaplenila 100 grama amfetamina.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivične prijave, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, dok je maloletnik priveden nadležnom tužilaštvu.

Video: Policijska potera za motoristom počela obaranjem u punoj brzini a završila se brutalnim MMA zhvatom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA