• 5

Vlajko koji je obljubio ćerku (13) i podvodio je migrantima za pare, osuđen je na 20 godina

, Telegraf

Devojčicu je terao da snima jedan od dva seksualna odnosa koji je imala sa ocem

  • 5
Devojka, zlostavljanje, silovanje, maltretiranje

Foto-ilustracija: Shutterstock

Viši sud u Pančevu javno je objavio prvostepenu presudu kojom je okrivljeni Vlajko Jović iz Banatskog Novog Sela (43) oglašen krivim zbog izvršenja krivičnih dela obljuba zloupotrebom položaja i trgovina ljudima i osuđen na jedinstvenu kaznu zatvora u maksimalnom trajanju od 20 godina u koju se uračunava vreme provedeno u pritvoru, a povodom optužnice Višeg javnog tužilaštva u Pančevu, od 13. jula 2020. godine, piše portal 013.rs.

Takođe, prema okrivljenom je produžen pritvor do upućivanja u zavod za izvršenje krivičnih sankcija.

Okrivljenom se optužnicom stavljalo na teret da je u vremenoskom periodu od marta do aprila 2020. godine u Banatskom Novom Selu, zloupotrebom svog položaja roditelja naveo na obljubu malolento lice koje mu je povereno radi staranja i vaspitavanja, tako što je u svojoj kući u dva navrata izvršio obljubu sa svojom maloletnom ćerkom rođenom (17).

Tokom jedne od obljuba tražio je od nje da drži uključenu kameru na mobilnom telefonu, pa je seksualni čin snimljen.

Takođe, okrivljenom se optužnicom stavljalo na teret da je od početka 2019. godine do aprila 2020. godine, u Banatskom Novom Selu, zloupotrebom poverenja i donosa zavisnosti, te teških prilika svoje maloletne ćerke, vrbovao istu da se prostituiše tražeći da na taj način zarađuje novac, u koju svrhu je pozivao i dovodio migrante u kuću i nudio im oštećenu za prostituciju, a takođe je u svrhu pribavljanja klijenata, podelio preko jedne društvene mreže sa više različitih naloga snimak seksualnoh čina između njega i oštećene, kao i tri njene nage fotografije koje je sam načinio, navodi se u saopštenju VJT.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima