≫ 

Podgorica odobrila izručenje Ivana Kontića Srbiji: On ima pravo na žalbu

Ministarstvo pravde Srbije prethodno je poslalo vlastima Crne Gore molbu za njegovo izručenje

  • 16
Ivan Kontic novi sad tuca Foto: MUP

Podgorički Viši sud odobrio je izručenje Nikšićanina Ivana Kontića (30) vlastima Srbije, koji se sumnjiči za pokušaj ubistva M. M. To je "Vijestima" potvrdila savetnica za odnose sa javnošću Višeg suda Aida Muzurović.

Objasnila je da je vanraspravno veće odluku donelo u skraćenoj proceduri, ali i naglasila da okrivljeni na to rešenje ima pravo žalbe Apelacionom sudu u roku od tri dana.

Ministarstvo pravde Srbije poslalo je vlastima Crne Gore molbu za izručenje Kontića, nakon što se u medijima i na društvenim mrežama pojavio snimak brutalnog prebijanja M. M. u Novom Sadu, 24. avgusta.

Na snimku se vidi kako besomučno tuče muškarca i nakon što ga je oborio, a zatim mu lomi ruke.

Službenici crnogorske Uprave policije uhapsili su tog tridesetjednogodišnjaka 11. oktobra, u iznajmljenom stanu u podgoričkom naselju Zabjelo.

Video: Snimak hapšenja Ivana Kontića u Crnoj Gori

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MK

    17. novembar 2020 | 16:11

    U Srbiji da mu se sudi, on je monstrum. Kao divlja zver je tukao mladića a i to mu nije bilo dovoljno pa mu je onesvešćenom lomio obe ruke. Kakve žalbe, ovde da mu se sudi...

  • Qwer

    17. novembar 2020 | 17:05

    Samo neka on bude dostupan sudskim organima, ne bojim se ja za presudu. Pa svaki sudija koji bude gledao ovaj snimak, shvatiće kom monstrumu sudi i kako treba da mu sudi. Naši komentari su tu izlišni.

  • Aca

    17. novembar 2020 | 16:34

    Ajde bre cekaju te cimeri....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA