Francuz "prodao" priču Srbinu da može da mu umnoži 100.000 evra: Protiv njega podignuta optužnica

Svojoj žrtvi se predstavio kao državljanin Kameruna, dovodeći ga u zabludu da uz pomoć određenih sredstava i veština, od jedne originalne novčanice, može da napravi tri

  • 5
Prevarant Foto: MUP

Protiv francuskog državljanina E. K. (32) osumnjičenog za prevaru "tešku" 100.000 evra, Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu.

Prema pisanju Novosti, ona je prosleđena nadležnom sudu na proveru, a ukoliko bude potvrđena, biće zakazan početak suđenja.

Podsetimo, Francuz je uhapšen u septembru, a kako je tada policija saopštila, svojoj žrtvi se predstavio kao državljanin Kameruna, dovodeći ga u zabludu da uz pomoć određenih sredstava i veština, od jedne originalne novčanice, može da napravi tri, takođe originalne novčanice.

Tvrdi se da su se sastali u jednom beogradskom hotelu, gde mu je oštećeni predao 100.000 evra. Optuženi je uzeo novac, udaljio se kako bi ga zamenio običnim papirom koji je upakovao u istu kesu i predao je oštećenom, a onda otišao iz hotela.

U Prvom tužilaštvu vodi se istraga protiv osumnjičenih kojima se na teret stavlja da su nudili ljudima skidanje crne magije. Nakon što bi stupili u kontakt sa zainteresovanima, dolazili bi u njihove stanove i navodno zahtevali da za ugovorenu seansu pripreme određenu količinu deviza ili zlata, koje su zatim odnosili.

Video: Prevarant hara autoputem u blizini aerodroma Nikola Tesla sa pričom da je zaboravio novčanik

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • фебо

    18. novembar 2020 | 17:33

    Jel znate mozda adresu od ovog naseg sto je naseo na ovu pricu,pitam za druga

  • HACK

    18. novembar 2020 | 19:15

    Ko god ima 100 000 € nije glup, ali ovaj naš je "genijalac".

  • Lejla

    18. novembar 2020 | 21:12

    Pa i jedan i drugi su htjeli olako da se opare...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA