≫ 

Rasvetljena brutalna mafijaška likvidacija u Belvilu: Ovako je uhapšen osumnjičeni izvršilac ubistva

Osumnjičenog presreću pripadnici UKP-a, pa ga obaraju na zemlju i hapse. Snimljen je i bicikl i garež u žbunju

  • 9

Uhapšen je L.T. (22) osumnjičen da je neposredni izvršilac ubistva Bojana Mirkovića u Belvilu, potvrdio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

- U beogradskom naselju Belvil, 12. novembra, desila se mafijaška likvidacija Bojana Mirkovića. Sa velikim ponosom mogu da kažem da su, u izuzetno kratkom vremenskom periodu, pripadnici Uprave kriminalističke policije i svi pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uspeli da ovo strašno, brutalno mafijaško ubistvo rasvetle do kraja. Sinoć je uhapšena osoba L.T. koju osnovano sumnjičimo da je neposredni izvršilac ubistva.

Pre njega uhapšena su i dva saizvršioca, a sa L.T. sinoć još jedan kao i njihovi neposredni pomagači koji su pokušavali da ga prebace na prostor Bosne i Hercegovine i da izbegnu pravdu - izjavio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

Načelnik Uprave kriminalističke policije, Dejan Kovačević, precizirao je da su, „u cilju rasvetljavanja svih okolnosti događaja, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u toku noći lišili slobode L.T. (22) iz Beograda, kao i D.K. iz Beograda i F.I. crnogorskog državljanina sa Cetinja, koji su vršili pripremu bekstva na teritoriju Bosne i Hercegovine. Lice L.T. je direktni izvršilac navedenog krivičnog dela, lice D.K. je saizvršilac u navedenom krivičnom delu a uloga crnogorskog državljanina sa Cetinja će biti naknadno utvrđena."

MUP je objavio snimak ove akcije (pogledajte na vrhu teksta), a na njemu se vidi kako osumnjičenog presreću pripadnici UKP-a, pa ga obaraju na zemlju i hapse. Snimljen je i bicikl i garež u žbunju.

Video: Snimak sa lica mesta: Ubijen muškarac kod Delta sitija napadač ga sustigao pred liftom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Md

    24. novembar 2020 | 10:48

    Jbt 22 godine Jo's ne zna gde je supalj I on ubija I mafija,kakvi mozgovi.

  • .

    24. novembar 2020 | 10:37

    Jednog berberina ne mozete uvatite dva meseca a vamo za par dana vatate mafijaske clanove.Pa naravno da vatate kad su u spregi sa policijom i kad se zna odakle vetar duva.Hvalite me usta moja kad tudja nece.

  • Baki

    24. novembar 2020 | 10:48

    Deca previše gledaju mafijaške serije i filmove lud narod ovo mora da se iskoreni i da se radi s decom u školi haos vlada u našoj zemlji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA